Vakantiehuis in La Manga te koop

Vraagprijs

€ 339.000,00

Referentiecode

RW37546220

Vraagprijs

€ 339.000,00

Referentiecode

RW37546220

Vakantiehuis in La Manga te koop

La Manga · Costa Calida · Spanje
Beschrijving van het object

Deze woning is in uitstekende staat en heeft altijd dezelfde eigenaar gehad (de huidige verkoper). U komt het huis binnen via een heerlijk voorterras met eethoek en uitzicht op zee. De begane grond heeft een volledig ingerichte en uitgeruste keuken die open is naar de woon-en eetkamer. Vanuit de keuken is er een aparte berging / wasruimte op de buitenveranda (patio). Er is ook een toilet en doucheruimte op deze verdieping.

Op de eerste verdieping bevinden zich de 2 ruime slaapkamers met inbouwkasten en airconditioning en badkamers. De master bedroom is een ensuite en profiteert van het uitzicht op zee. Vanaf deze verdieping zijn er trappen naar het fantastische dakterras dat ook profiteert van het panoramische uitzicht op zee over de Mar Menor. Er is ruimte op het dakterras voor de bouw van een derde slaapkamer zoals sommige buren hebben gekozen om te doen.

In de kelder is een grote dubbele garage met directe toegang tot de Mar Menor (voor bijvoorbeeld watersportuitrusting) op slechts 20 meter afstand. Er is voldoende ruimte voor de opslag van alle soorten watersportuitrusting en auto's.

Binnen het complex is een heerlijk gemeenschappelijk zwembad en ontspanningsruimte met de hele dag zon.

Het huis wordt volledig gemeubileerd aangeboden.

De buurt

De woning ligt in La Manga Costa Calida Spanje.

wifipetsbathshowerpool
Personen 4
Slaapkamers 2
Badkamers 3
Woningtype

Spanje: heel Europa in een.

  

Bekijk in ons landendossier

Faciliteiten