Nieuwe website Recreatiewoning.nl

Geplaatst op 28-11-2019 in Over Recreatiewoning.nl

Eindelijk is het zover de nieuwe website van Recreatiewoning.nl is een feit.

Onze vernieuwde site biedt veel meer. Niet alleen is het aanbod van recreatiewoningen een stuk groter geworden. Maar de tweede huizen + vakantiewoningen zijn in veel meer landen te vinden. De objecten worden aangeboden door particulieren enerzijds en zakelijke partijen anderzijds. Denk hierbij vooral aan makelaarskantoren en ontwikkelaars van vakantieparken te tweede woning projecten.

In de rubriek "achtergrond" zult u binnenkort informatie kunnen vinden over allerlei aan het thema "recreatiewoning" gerelateerde artikelen kunnen vinden.
Deze redactionele artikelen zijn afkomstig van mensen die vaak in meer of mindere mate beroepsmatig verbonden zijn in de branche en u op deze manier van allerlei handige informatie kunnen voorzien.

UPDATE (24 juni 2013)

De website van Recreatiewoning.nl heeft nu weer een geheel nieuwe "look & feel" gekregen.
Hierdoor is het zo dat de website veel rustiger oogt, ook de navigatiestructuur is nog eenvoudiger geworden.
De kleurstelling van de website is ook rustiger van uitstraling, maar roept wel direct de sfeer van vakantie, vrije tijd, etc. op.

De volgende uitbreiding die er aan zit te komen is de toename van redactionel auters die u ales bezoeker van onze webstie allerlei nuttige informatie kunnen bieden.

Om op de hoogte te blijven is het dan ook verstandig om de website van Recreatiewoning.nl met enige regelmaat te bezoeken.
Als u op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen is het wellicht een leuk idee om naar onze Facebook pagina te gaan en deze een "vind ik leuk" te geven.
Het adres is http://www.facebook.com/recreatiewoning

De revival van Tsjechië als vakantieland

Geplaatst op 23-05-2012 in Vakantiehuis

kopen van een familiehuis

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen