Tweede huis in Edeback te koop

Vraagprijs

€ 0,00 k.k.

Referentiecode

RW37148931

Vraagprijs

€ 0,00 k.k.

Referentiecode

RW37148931

Tweede huis in Edeback te koop

Edeback · · Zweden
Beschrijving van het object

Altijd al gedroomd van een eigen huis in Zweden. Pak dan nu je kans! TE KOOP INCL INBOEDEL

50.000,- EURO

Het huis ligt op 100 km ten noorden van Karlstad op een perceel van ongeveer 1800 m2. Door de tuin stroomt een klein beekje. Voor onze woning ligt op 75 meter afstand de rivier de Klaralven. Achter ons huis is een ruime tuin die uitzicht biedt op wei- en bosgebied.

Het huis zelf biedt aan 8 personen slaapruimte. Het huis heeft een ruime hal en trap. De hal geeft toegang tot een ruime keuken. Via de keuken kom je in de woonkamer. De gezellige woonkamer is voorzien van een 3-zits bank en een slaapbank. Deze slaapbank kan desgewenst gebruikt worden om aan 2 personen een slaapplek te bieden. Ook staat er een tv met satelietontvangst. En is de woonkamer voorzien van een ruime eethoek. De keuken is ook van alle gemakken voorzien. Naast een keramische kookplaat is er een koelkast en een vrieskast. De keuken is volledig ingericht met borden, bestek, glazen, combimagnetron, koffiezetapparaat, waterkoker etc.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. Eén slaapkamer heeft een 2 persoons bed. De andere slaapkamer heeft een 2 persoonsbed en een stapelbed. In de badkamer staat tevens een wasmachine. En op de overloop staat een wasdroger.

In de tuin staat een grote schuur waar u een tuinset, parasol en bbq kunt vinden. Er is naast het riviertje in de tuin een kampvuurplek en een vlonder waar u de lange zomeravonden kunt doorbrengen.

In de omgeving genoeg te doen. In de zomer volop zwemmen, fietsen, vissen, paard rijden, mountain biken en wandelen. In de winter 2 gave skigebieden op een uurtje rijden, ijsvissen, sneeuwscooter rijden etc etc.

En natuurlijk in alle seizoenen volop rust en ruimte.

Interesse? Bel dan met Michiel op 06-44149264 of mail naar m.verzellenberg@ziggo.nl.

Kijk ook eens op www.zweedsevakantiewoning.com

www.zweedsevakantiewoning.com

De buurt

De woning ligt in Edeback Zweden.

wifipetsbathshowerpool
Personen 8
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woningtype

Zweden: heel Europa in een.

  

Bekijk in ons landendossier

Faciliteiten