Riva di Solto

Riva di Solto

Plaats in Italië

Wil je graag de vakantie doorbrengen in een leuk plaats aan een Italiaans meer maar ga je voor rust en relaxen. Dan is het stadje Riva di Solto waarschijnlijk precies wat je zoekt.
Dit gelegen aan prachtige Iseomeer is nog maar mondjesmaat bekend bij de toeristen en de vakantie hier doorbrengen heeft nog echte een duurzaam karakter.
Het plaatse biedt prachtige vergezichten over het Iseomeer en het is hier nog steeds genieten van een dunbevolkt gebied. Ook in de zomermaanden kun je hier nog prima toeven en zijn er natuurlijk wel vakantiegangers in deze regio van Italië te vinden, maar zonder dat het te druk wordt. In Riva di Solto zijn een aantal prachtige vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Neem op deze website maar eens een kijkje.


Toerisme

Wilt u een eigen indeling aan uw vakantie aan het Iseomeer geven ? Dan is het goed te weten dat dit prima kan en dat u hier kunt kiezen voor een afwisseling van rustig genieten en actief bezig zijn.
Boek een vakantiewoning in Riva di Solto en ervaar het gastvrije karakter van dit deel van Italië. Lekker een dagje zonnen aan het meer behoort tot de mogelijkheden en als waterrecreant zit u goed aan het Iseomeer. Maar evengoed kunt u een prachtige wandeltocht maken of ervoor kiezen een mountainbike te huren en de omgeving van uw recreatiewoning in Riva di Solto te verkennen.
Dus twijfel niet en breng de vakantie door aan het prachtige Iseomeer in Italië.

Plaatsnaam

Riva di Solto

Aantal inwoners

circa 850