Trarego

Trarego

Plaats in Italië

Trarego is een klein dorp op enkele minuten rijden van het magnifieke Lago Maggiore. Als u in dit deel van Italië de vakantie wilt doorbrengen dan is deze plaats een uitstekende keuze.
Het meer is goed bereikbaar en tegelijkertijd blijft u weg bij de drukte die er direct aan het water te vinden is.
Het dorp Trarego is een prima keuze als uitvalsbasis en van een particulier kunt u een leuke vakantiewoning huren. Het voordeel is dat deze accommodaties ook nog eens boordenvol karakter zitten. Dit geeft u verblijf bij het Lago Maggiore net iets extra’s.
Het bijkomende voordeel is dat u enerzijds op een rustige locatie verblijft maar door het nabijgelegen Italiaanse meer toch de beschikking heeft over tal van voorzieningen. Dit maakt Trarego tot een perfecte locatie voor een heerlijk verblijf in het noorden van Italië.


Toerisme

Wie het Lago Maggiore wel eens bezocht heeft zal het direct erkennen. Dit prachtige meer behoort tot de mooiste die er bestaan. Het heldere water de omliggende bergen en de prachtige villa’s op de heuveltoppen. Het is een schilderachtig geheel welke zo afkomstig zou kunnen zijn van een penseel van een groot kunstschilder.
Het dorp Trarego maakt onderdeel uit van al dit moois en de diversiteit van mogelijkheden die deze locatie bieden spreken veel toeristen aan. U kunt een dagje aan het Maggioremeer combineren met relaxen aan een privézwembad bij uw luxe vakantievilla. Voor een stedentrip is Milaan een uitstekende optie en per auto en trein prima bereikbaar.
Huur een vakantiehuis in Trarego en ontdek dit deel van Noord-Italië. Het is de moeite meer dan waard.

Plaatsnaam

Trarego

Aantal inwoners

circa 400