Tremosine

Tremosine

Plaats in Italië

De plaats Tremosine is prachtig gelegen aan het Gardameer en bestaat eigenlijk uit een verzameling kleine dorpjes. Het is wat hoger gelegen en vanuit één van deze Italiaanse dorpen heb je dan ook een prachtig uitzicht over wat misschien wel het mooiste meer van Italië is.
Voor de fraaiste uitkijkjes moet je eens naar het dorp Pieve gaan, dit dorp maakt onderdeel uit van Tremosine en vanuit hier heb je de prachtigste vergezichten over het Gardameer.
Huur daarom eens een vakantiehuis in Tremosine en ervaar wat deze regio u allemaal te bieden heeft.


Toerisme

Wie wel eens een vakantie geboekt heeft aan het Gardameer zal het kunnen beamen, er is geen gebrek aan toeristen. Vooral in het hoogseizoen is het erg druk en is stapvoets rijden met de auto niet ongebruikelijk.
Het voordeel van Tremosine is dat dit door de hogere ligging minder vakantiegangers trekt, maar toch kun je makkelijk afreizen naar de leuke plekjes aan het meer.
Het aanbod van vakantiewoning in Tremosine is weliswaar ook iets kleiner dan in de populaire plaatsen als Garda en Bardolino, maar dat neemt niet weg dat het mogelijk moet zijn een leuk huisje te huren, inclusief spectaculair uitzicht over het meer.
Een absolute aanrader is de Brasa Schlucht, dit is een spectaculaire kloof die op verschillende hoogteniveaus langs het Gardameer gaat. Dus als u de vakantie doorbrengt aan dit schitterende Italiaanse meer dan is dit een must om te doen.

Plaatsnaam

Tremosine

Aantal inwoners

circa 2.000