3 tips voor wanneer je een nieuw rolgordijn gaat kopen

geplaatst op 07-10-2021
 Tweede woning 
alt

Als je graag nieuwe rolgordijnen kopen wilt voor je woning of voor je kantoor, dan zul je zien dat er vandaag de dag heel veel mogelijk is. Dat zorgt ervoor dat sommige mensen door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Dit drietal tips zal daarom een gewaardeerd advies zijn om tot de beste keus te komen. 

Tip 1: Kies voor gemotoriseerde rolgordijnen 

Als je rolgordijnen moet aanbrengen, kies dan voor gemotoriseerde gordijnen. Deze bieden namelijk al het comfort waar je naar op zoek was, omdat je nooit meer hoeft te klungelen met touwtjes en andere ongemakken om je gordijnen te sluiten. Met één klik op de knop kun je namelijk zorgen dat je gemotoriseerde gordijnen sluiten. Wanneer je dit eenmaal gewend bent, wil je nooit meer anders. Mocht je denken dat dergelijke technieken je een vermogen gaan kosten, dan is het goed om te deze opvatting gelijk naar het rijk der fabelen te verwijzen. Je kunt namelijk voor heel goede prijzen zeer hoogwaardige gemotoriseerde rolgordijnen kopen wanneer je met Somfy in zee gaat.

Tip 2: Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk

Als je dan eenmaal gaat voor gemotoriseerde rolgordijnen, maak het jezelf dan ook zo gemakkelijk mogelijk. Je kunt namelijk uit meer mogelijkheden kiezen dan enkel een afstandsbediening. Wat dacht je van spraakgestuurde rolgordijnen? Je hoeft dan enkel te zeggen dat je gordijnen moeten sluiten en het gebeurt direct. Wil je niet alleen voor gemak, maar ook voor veiligheid gaan? Dan kun je ook kiezen voor besturing via een app. Dit zorgt ervoor dat je ook wanneer je niet thuis bent je de gordijnen eenvoudig kunt openen en sluiten. Je kunt hierdoor altijd de indruk wekken dat je thuis bent, waardoor het voor dieven heel wat lastiger wordt om te bepalen of er iemand thuis is. Je kunt er zo zeker van zijn dat zij zich nog wel een keer bedenken voordat zij je huis binnen zullen dringen. Kies dus voor op afstand bedienbare gordijnen wanneer je ook graag een stukje veiligheid aan je huis wilt toevoegen. 

Tip 3: Neem contact op met de specialisten van Somfy

Wanneer je zeker wilt zijn dat je kwaliteit voor een goede prijs kunt kopen, dan kun je het beste in zee gaan met de specialisten van Somfy. Zij helpen je graag verder en zij zorgen er ook altijd voor dat je goed advies krijgt. Iedere situatie is namelijk anders en dat vraagt om maatwerk. Bij Somfy kun je rolgordijnen op maat bestellen die naadloos aansluiten bij jouw situatie. Kijk daarom even op de site om te zien wat er allemaal mogelijk is en neem dan even contact op met een medewerker om te horen wat zij jou zouden aanbevelen. Je zult zien dat er voor ieder type raam en iedere wens een geschikt rolluik is, en dat de prijzen bovendien lang niet zo hoog liggen als je zou verwachten voor elektrische rolluiken.