Makelaar

Als makelaar uw
woningaanbod presenteren

U bent als bemiddelaar in de tweede woning markt actief in de verkoop. Dan zult u ongetwijfeld weten dat het onder de aandacht brengen van uw aanbod bij het juiste publiek nog lang geen sinecure is. Mede daarom heeft Recreatiewoning.nl een systeem bedacht waarmee u als makelaar voor een vast bedrag d.m.v. het inkopen van credits meerdere tweede woningen uit uw aanbod te koop kunt aanbieden op onze website.
Plaats uw aanbod al vanaf € 137,90
Door middel van het credits systeem kunt u voor een vast bedrag meerdere objecten aanbieden.
Maak een account

Waarom kiezen voor Recreatiewoning.nl?

Onze website ontvangt gemiddeld per maand 32.000 bezoekers. Door de sterke domeinnaam Recreatiewoning.nl trekken wij gericht verkeer naar onze website.
U heeft direct contact met kopers en huurders, zonder verdere tussenkomst van recreatiewoning.nl. U betaalt dus geen extra commissie als u uw vakantiehuis verkoopt.
Recreatiewoning is continu bezig om uw woningaanbod actief te promoten op social media en wij hebben hoge posities in de belangrijkste zoekmachines.
Uw woningaanbod online presenteren is kosteloos, waarbij per volledig ingevuld contactformulier één credit wordt afgeschreven.
Maak een account

Ervaringen van verhuurders en verkopers

alt
Mevr. S. Ikink
Eigenaar van een vakantiewoning
"Recreatiewoning.nl heeft bewezen een goede leadgenerator te zijn voor Vakantie Makelaar. Ook in deze uitdagende tijd weten zij een breed publiek van oriënterende (potentiële) kopers te bereiken. Vakantie Makelaar heeft om die reden haar complete aanbod binnen Nederland gepresenteerd op de website."
alt
Dhr. Stevens
Voormalig bezitter tweede huis
"Als eigenaar van een tweede woning heb ik een besluit genomen om mijn recreatiewoning middels een advertentie op deze website aan te bieden. Door middel hiervan zijn er enkele aanvragen van mensen met interesse binnengekomen. Uiteindelijk zat tussen deze mensen de koper van mijn vakantiehuis."

De werkwijze van Recreatiewoning

1
U maakt een account aan
2
U biedt uw vakantiehuis te koop of the huur aan
3
U betaald veilig via Ideal
4
Uw advertentie staat direct online
5
Geïnteresseerden nemen rechtstreek contact met u op

Onze tarieven

U kunt gratis uw vakantiehuis te koop of te huur aanbieden op Recreatiewoning.nl. U betaalt geen kosten voor het online plaatsen van uw woningen, enkel voor volledig ingevulde contactaanvragen. Bij de aankoop van 10 credits kunt u uw volledige recreatiewoningenaanbod online plaatsen.

Hieronder staan de tarieven waarvoor u credits kunt inkopen:

10 credits € 137,90
25 credits € 317,10
50 credits € 583,95
100 credits € 1.015,00
Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21 % btw.
alt

Plaats direct uw
vakantiewoning

Maak een account