Nederland

Nederland

Nederland Land in Europa

Nederland is wat betreft oppervlakte een relatief klein land. Dit zorgt ervoor dat het uitermate geschikt om binnen enkele dagen een redelijke indruk te krijgen van dit niet al te grote maar toch erg interessante landje. Dit kunt u doen door een vakantiehuis te huren die u als basis voor de rest van uw vakantie gebruikt.

Amsterdam is natuurlijk een must voor de toerist en ook een bezoek aan de Keukenhof mag niet ontbreken. Maar Nederland heeft u als reiziger veel meer te bieden. Veel cultuur en natuur is te vinden in verschillende regio’s van dit land. Laat u goed informeren voordat u naar -of door Nederland gaat reizen. Met een goede planning kunt u in een dag of vijf toch heel veel indrukken krijgen van dit kleine maar zeer mooie land.


Natuur

Ondanks het feit dat Nederland geen groot land is, heeft het een toch een erg diverse natuur. Denk maar eens aan prachtige natuurgebieden zoals de Veluwe met zijn zandverstuivingen en prachtige loofbossen of de Waddeneilanden met zijn robuuste branding. Ook het polderlandschap is erg kenmerkend voor Nederland. Het heuvelachtige zuiden van Limburg is erg bekend.

Onbekend maakt onbemind: dat geldt zeker voor diverse regio’s van Holland. Het is dan ook mogelijk om een vakantiewoning te huren die midden in een natuurgebied ligt. Als u van een relaxte vakantie houdt is dit zeker een aanrader. Dit kan een vakantiehuis zijn in een recreatiegebied met veel privacy.

Maar er zijn ook een aantal (vaak kleinschalige) vakantieparken te vinden waar u vanuit de achtertuin zo de natuur inloopt.

Het is ook duidelijk te merken dat mensen tijdens hun vakantie in Nederland goed kijken of er op hun vakantiepark ook een recreatiewoning te koop wordt aangeboden. Mensen krijgen tijdens hun verblijf op een Nederlands recreatiepark door dat een tweede huis zeker een meerwaarde heeft. Als het park waar u verblijft bij u past is het natuurlijk ook een aanrader om meer informatie over de juridische kant te vergaren.

Video over dit land

Land

Nederland

Oppervlakte

40.850 km2

Hoogste punt

Vaalser berg 321 m.

Inwoners

16 miljoen

Taal

Nederlands

Valuta

Euro

Tijdverschil

0 uur

Klimaat

Vochtig en gematigd

Hoofdstad

Amsterdam