België

België

België Land in Europa

België is een land wat de vakantieganger veel te bieden heeft. Het is wat betreft oppervlakte redelijk te vergelijken met het buurland Nederland. Wel leven er bijna 40% minder mensen. Dit komt de gemoedelijkheid in ieder geval ten goede.
Vakantiehuizen in België zijn er in bijna elke regio van het land wel in ruime mate aanwezig. Check het actuele aanbod op Recreatiewoning.nl eens voor een goede indruk. 

Als u een vakantiehuis in België huurt, zult u merken dat u veelal in een prachtige groene omgeving zit. Dit geeft u zeker een stukje extra vakantiegevoel.
Er zijn een aantal prachtige steden zoals Antwerpen, Gent en Brugge. Natuurlijk niet te vergeten: de hoofdstad Brussel waar wij een aanbod hebben van appartementen dat u kunt huren, heeft het land ook prachtige regio's voor het toerisme. De Ardennen met zijn glooiende landschap is natuurlijk wel bekend.
Voor de actieve vakantieganger is het hier een walhalla met al zijn fiets- en wandelroutes. Een vakantiewoning vinden die te huur staat is niet moeilijk want er is een breed aanbod van vakantieaccommodaties.

Ook de Belgische kust is het ontdekken meer dan waard. In bekende badplaatsen als Knokke en Oostende is veel vertier en beide plaatsen hebben ook nog eens prachtige zandstranden. Ook hier zijn er talloze recreatiewoningen in verschillende prijsklassen. Dus voor ieders budget is er hier wel een vakantiehuis te vinden.
Kortom; voor de vakantieganger is er voldoende te beleven in het kleine maar diverse België.

Bent u in de loop van de jaren een echte België-ganger geworden dan is wellicht een logische volgense stap de aanschaf van een tweede woning in België. Voordeel is dat het recreatief onroerend goed gemiddeld genomen toch een stuk lager ligt wat betreft vraagprijs. Dus wellicht is uw droom om in vastgoed in Belgë te investeren wel een haalbare?


Natuur

Het meest aantrekkelijke stukje natuur van België ligt toch wel in de regio de Ardennen. Een glooiend landschap, prachtige bossen met daar tussen door kabbelende beekjes en rivieren. Steeds weer zal de diverse natuur u in dit deel van België verassen. De Ardennen worden dan ook niets de groene long van België genoemd. Deze regio is ook echt op de recreatieve toerist ingericht. In de Ardennen liggen ook een aantal leuke dorpjes waar het prima vertoeven is. Dit is bij uitstek de locatie om uw vakantie door te brengen. Op onze website treft u een breed aanbod van Belgische vakantiehuizen aan.

Land

België

Oppervlakte

30.520 km2

Hoogste punt

Botrange 694 meter

Inwoners

circa 10,4 miljoen

Taal

Nederlands & Frans

Valuta

Euro

Tijdverschil

Klimaat

vochtig en gematigd

Hoofdstad

Brussel