Authentieke vakantiewoningen in Thailand

geplaatst op 03-11-2014
 Zomervakantie 
 Rondreis 
alt

Azië is een continent met diverse sferen. Het ene land is natuurlijk dan ook het andere niet en de diversiteit maakt het natuurlijk alleen maar interessanter voor een bepaald land te kiezen.
Valt de keuze uiteindelijk op Thailand dan is het zo dat je zult ondervinden dat er hier steeds meer luxe te vinden is, tenminste als je kijkt naar het genre accommodaties wat hier te vinden is.
De luxe vakantiehuizen in Thailand spreken veel mensen aan. Maar tegelijkertijd is er ook een steeds groter wordende stroming die juist het tegenovergestelde zoekt en wil verblijven in een eenvoudige woning aan het strand of een traditionele Thaise woning in het binnenland. De reissector speelt hier tegenwoordig op in om toeristen te laten verblijven in een traditionele accommodatie in dit diverse Aziatische land.

Modern minimalistische vakantiewoning of toch liever een  strandhut

Wat voor vakantieverblijf zoek je in Thailand. Een villa met privézwembad en allerlei extra faciliteiten of kies je juist voor een authentiek en boek je een eenvoudig huisje aan de kust of in het binnenland.
Het leuk van een authentiek Thais vakantiehuis is de summiere inrichting, dit maakt het dat je een betere connectie met land voelt. Temeer deze accommodaties dikwijls te vinden zijn of prachtige plekken en de huurprijzen alleraardigst zijn. Thailand is toch al een goedkoop land en als toerist kun je hier natuurlijk prima je voordeel mee doen. Tijdens de vakantie kun je voor weinig geld dan ook heerlijk uit eten in één van de lokale restaurantjes. De Thaise bevolking is ook zeer hartelijk en je zult je tijdens je verblijf in dit deel van Azië dan ook al snel thuis voelen.

Thailand blijft lonken, en soms wordt huren kopen

Hoewel Thailand niet om de hoek ligt en je toch al gauw een uur of twaalf in het vliegtuig moet zitten voordat je voet op Thaise bodem zet zijn er nogal eens mensen die hun hart zozeer aan dit land in Azië verliezen dat ze er uiteindelijk voor kiezen om een tweede huis in Thailand te kopen. Het aanbod van te koop staande huizen is er ook naar en ook als buitenlander is het mogelijk om over te gaan tot aanschaf van een woning. Wel is  het zo dat voor mensen buiten Thailand er andere regels gelden. En natuurlijk moet je iemand met kennis van zaken in de hand nemen voordat je de woningmarkt opgaat.
Maar voordat je een woning wilt kopen in Thailand is het eerst zaak de regio te ontdekken die het beste bij jou past. En dat doe je natuurlijk door meerdere heerlijke vakanties door te brengen in dit deel van Azië. En laten we eerlijk zijn, er zijn ergere dingen dan de diversiteit van Thailand te ontdekken.