De accessoires voor verbetering sfeer in huis

geplaatst op 02-05-2020
 Tweede woning 
alt

De accessoires in je huis kunnen de sfeer maken of breken. Een hoop mensen vinden het erg lastig om een passend geheel van hun woning te maken en de sfeer terug te brengen die zij willen. In de woonboeken of op internet ziet het er allemaal goed uit, maar wanneer je zelf aan de slag gaat, kan het nog wel eens tegenvallen. Wij willen je hier natuurlijk graag bij helpen, daarom hebben wij de beste accessoires op een rijtje gezet waarmee je de sfeer in je huis kunt verbeteren!

Jaloezieën

De laatste jaren zijn jaloezieën erg populair geworden als raamdecoratie. Het voordeel is dat er een hoop verschillende soorten te krijgen zijn. Hierdoor passen ze in ieder interieur en zorgen dan ook voor een mooie finishing touch. Ook kun je ze op maat laten maken, hierdoor ziet het er altijd netjes en afgewerkt uit. We hebben een aantal verschillende soorten materialen op een rijtje gezet.

 

-       Houten jaloezieën

-       Bamboe jaloezieën

-       Aluminium jaloezieën

-       PVC jaloezieën

Kussens in de kamer

De juiste kussens op je bank of stoelen zijn ontzettend belangrijk. Je kunt hiermee de hele sfeer in huis veranderen. Een groot voordeel is dat je hier ook nog eens makkelijk kunt afwisselen als je de kleur zat bent of iets nieuws wilt proberen. Daarnaast is het goedkoop om af te wisselen, je kunt namelijk zelfs alleen de hoes vervangen. Ga dus aan de slag met verschillende soorten kussens om te kijken wat je het mooiste vindt.

Een kleed op de vloer

Een kleed in je zithoek zorgt direct voor een compleet andere uitstraling. Een kleed is vaak erg groot, hierdoor kan het ook voor een groot deel de sfeer in huis bepalen. Dit zal je vast wel eens gemerkt hebben als je bij iemand binnen komt die opeens een kleed heeft neergelegd. Het leuke van een kleed is dat je net als bij de kussens allerlei kanten op kan qua kleur en stijl.

Planten in huis

Als je sfeer wilt creëren in huis, is het slim om planten neer te zetten. Dit is namelijk ook nog eens goed voor het zuiveren van de lucht! Je kunt bij het kopen van de planten ook kiezen voor allerlei potten of bakken die bijdragen aan de sfeer in huis. Hiermee kun je kale en saaie ruimtes in je tweede huis opvullen.