Hoe houd je je huis op een goedkope manier koel?

geplaatst op 01-12-2023
 Tweede woning 
alt

Heb jij het in je vaste vakantiehuisje altijd erg warm, vooral ‘s nachts? Dan hebben we bij Recreatiewoning een handige tip voor je: de screens met zuignappen van Sunwise. Je kunt deze screens makkelijk aan de binnen- of buitenkant van je ramen plakken en daarnaast kosten ze veel minder dan standaard elektrische zonwering of een airconditioningsunit. Je hebt al een screen met zuignappen vanaf twintig euro. Meer weten? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je alles over de zonwering van Sunwise.

Waarom is een screen met zuignappen beter dan airconditioning?

Een airconditioningsunit is duur. Daarnaast is zo’n systeem erg luid. Van zulke herrie wil je op vakantie toch geen last hebben? Precies daarom bieden de screens van Sunwise uitkomst. Sunwise screens zijn niet alleen goedkoop, je monteert ze ook heel eenvoudig op je ramen. En heb je ze niet meer nodig, bijvoorbeeld omdat je voor de rest van het jaar weer naar huis gaat? Dan haal je ze zonder moeite weer los en berg je ze op. Zo kun je ze meerdere zomers lang gebruiken.

Hoe bestel je Sunwise screens op maat?

Wil je bij Sunwise zonwering met zuignappen op maat bestellen, dan doe je dit in slechts vier eenvoudige stappen:

1. 
Meet de breedte en hoogte van je raam op;
2. 
Kies het type;
3. 
Kies de kleur;
4. 
De screens worden binnen tien werkdagen verzonden.

De screens worden binnen tien werkdagen verzonden.

Hoe monteer je Sunwise screens op je raam?

Voordat je de zonwering van Sunwise op je raam monteert, moet je dat raam eerst schoonmaken. Is je raam helemaal schoon, dan blijven de zuignappen namelijk beter aan je raam plakken. Heb je je ramen goed gezeemd? Dan kun je je nieuwe Sunwise screens gaan gebruiken. Maak de zuignappen eerst een beetje nat met water en plaats je screen vervolgens gecentreerd op het raam. Druk tot slot de zuignappen stevig aan, zodat ze niet zomaar loskomen. Vanaf nu is het in je vakantiehuisje tot wel acht graden koeler! Kies daarom voor de handige zonneschermen van Sunwise.