Maak de tuin van jouw recreatiewoning klaar voor de zomer!

geplaatst op 29-04-2021
 Zomervakantie 
 Tweede woning 
Het is lente en dat betekent dat we de zomerse temperaturen weer tegemoet gaan. Heerlijk! Dit is daarom dan ook het ideale moment om aan de slag te gaan in de tuin. Binnen is het interieur van jouw recreatiewoning misschien al helemaal op orde, maar is de tuin ook al klaar voor de zomerse sferen? Maak de tuin bij je tweede huis zomerklaar en geniet vrijheid!
alt

Ga voor stijl in de tuin

Besteed je veel aandacht aan jouw interieur? Vergeet dan niet om jouw tuin hier ook bij te betrekken. Tegenwoordig worden de mooiste items gemaakt voor in de tuin. Laat je inspireren door trendy tuinmeubels en ga voor een stijlvol geheel. Werk van binnen naar buiten. Heb jij veel zwarte en stalen accenten in huis? Laat dit dan ook terugkomen in het onderstel van een loungebank of een trendy fauteuil. Zo ontstaat er rust en wordt het echt een eenheid. Ook kleur wordt steeds populairder voor de tuin. Met pastelkleurige items ontstaat er een zachte, maar vrolijke en zomerse look.

Zomerse avonden

Naast een fijne zit- en loungeplek is een goede eettafel ook een must have voor in jouw tuin. De zomerse avonden komen er weer aan en dan wil je heerlijk kunnen dineren in de buitenlucht. Een grote en stevige tuintafel is hiervoor de basis. Tegenwoordig hoeft de tuintafel niet per se meer rechthoekig en van hout te zijn, je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een ronde tafel met een zwarte kleur of met een blad van terrazzo. Je maakt de eethoek buiten helemaal af met de juiste tuinstoelen. Ga voor kunststof kuipstoelen in een pastelkleur en het plaatje is compleet. Zo heb je niet alleen een comfortabele eethoek, maar ziet het er ook nog eens ontzettend stijlvol uit. Wil je graag nét iets anders? Kies dan voor een bartafel met trendy barkrukken.

Natuurlijke materialen

Als we kijken naar materialen die we al een tijdje binnenshuis zien terugkomen, kunnen we rattan, bamboe en rotan wel aan het populaire lijstje toevoegen. Maar deze materialen kunnen ook heel goed in de tuin gebruikt worden. Kies voor een fauteuil of een tuinbank met een van deze materialen en er ontstaat direct een rustige en natuurlijke look. Wil je helemaal ultiem relaxen in de tuin? Ga dan voor een speelse hangstoel.

Er is dus genoeg keus in tuinmeubels, kleuren, stijlen en materialen om de tuin van jouw dromen te kunnen realiseren. Ga snel op zoek naar de perfecte look passend bij jouw vakantiehuis en interieur. Geef jouw tuin dit jaar de upgrade die het verdient met de leukste items van Sohome. De online woonwinkel biedt jou een breed assortiment en de beste service. Klanten geven Sohome gemiddeld een 9! Je vindt hier alle Sohome reviews.