Rotan meubelen in je recreatiewoning

geplaatst op 12-09-2019
 Tweede woning 
alt

Natuurlijk wil je in je vakantiewoning lekker kunnen relaxen en tot rust komen, hier heb je dan ook de juiste meubels voor nodig. Een specifiek materiaal dat dit comfort combineert met een erg leuke uitstraling is rotan. Dit stevige materiaal wordt al jarenlang gebruikt om meubels en andere zaken te produceren, tegenwoordig wordt dit materiaal steeds populairder. Dankzij de natuurlijke uitstraling laat dit zich uitstekend combineren met verschillende kleuren, stijlen en materialen. Een perfecte oplossing dus voor de juiste meubels in jouw 2e woning!

Stevige rotan stoelen

Rotan stoelen zijn te vinden in alle soorten en maten, hierdoor zal er ook voor jouw wensen ongetwijfeld een geschikt type tussen zitten! Een bijkomend voordeel van rotan is dat het erg stevig en robuust is, hierdoor kan je rotan stoelen prima buiten laten staan wanneer het weer iets minder mooi is. Zo hoef je niet constant te blijven verplaatsen, perfect dus om je wat gemak te bezorgen en bovendien erg handig bij een tweede huis waar je maar een deel van het jaar verblijft.

Allerlei verschillende stoelen

Zoals gezegd zijn er allerlei verschillende rotan stoelen te vinden. In onderstaand deel vind je een aantal voorbeelden van deze stoelen!

  • Rotan Vlinderstoel: De rotan vlinderstoel is een type stoel dat duidelijk in het oog springt en zich uitstekend leent voor verschillende doeleinden. Zo kan je deze gebruiken om heerlijk te relaxen, zowel in de tuin als in de woonkamer!

  • Rotan eetkamerstoel: De eetkamerstoel die gemaakt is van rotan is een erg leuke optie om meubels rond je eettafel te plaatsen. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten zodat er voor jouw stijl absoluut een geschikte versie tussen zit.

  • Hangstoel van rotan: Wat is er nou beter dan met een heerlijk weertje relaxen in een fijne hangstoel? Om die reden zijn deze hangstoelen dan ook uitstekend geschikt om comfortabel te genieten van het weer. Je kan de hangstoelen erg goed in de serre gebruiken of simpelweg aan een boom hangen!

Deze drie voorbeelden van rotan stoelen zijn allen perfect om wat stijl en comfort aan je recreatiewoning toe te voegen. Ben je daarna nog op zoek naar wat extra comfort? Combineer je rotan stoel dan met een bijpassend voetenbankje!

Je eigen loungeset creëren

Een loungeset is in feite een onmisbaar element wanneer je denkt aan een recreatiewoning. Wanneer je op zoek bent naar een uniek alternatief voor de reguliere loungesets die al in omloop zijn kan je uitstekend een aantal rotan stoelen met voetenbankjes combineren om op deze manier je eigen set samen te stellen. Decoreer deze vervolgens nog even met wat sierkussens of vachtjes en kijk, je eigen loungehoek is klaar!