3 voordelen van een bed op maat laten maken

geplaatst op 14-10-2021
 Tweede woning 
alt

Als je in de winkel op zoek gaat naar een bed, dan bestaat de kans dat je nergens iets tegenkomt wat helemaal naar je zin is. Vaak zijn er wel bedden die je mooi vindt, maar is het materiaal net niet wat je zoekt, of vind je de hoogte niet fijn. Daarnaast kan het zijn dat je bepaalde gezondheidsklachten hebt waardoor je speciale wensen hebt voor een bed. Dan kan het heel handig zijn om een bed op maat te laten maken. Hier vind je 3 voordelen van een bed op maat laten maken.

Alle opties voor een bed op maat

Allereerst heb je bij het op maat laten maken van een bed allerlei opties. Je kunt het bed zo perfect afstemmen op jouw wensen. Ben je op zoek naar een bepaald materiaal, of een afmeting die je niet zo snel tegenkomt? Bij een beddenspeciaalzaak als De Suite is dat geen probleem, zij maken je bed precies zoals jij het wilt.

Extra functies van bedden

Bij De Suite kunnen ze het bed uitrusten met een heleboel extra functies. Zo kun je kiezen voor een elektrisch verstelbaar bed, zodat je niet alleen lekker kunt liggen, maar ook rechtop kunt zitten om lekker tv te kijken. Ook zou je kunnen kiezen voor een hoog laag bed. Dat is een bed dat vooral wordt gebruikt als je te maken hebt met thuiszorg. Bovendien is dit bed ook heel handig als je een dagje ouder bent en minder flexibel wordt. In en uit bed stappen en zelfs draaien in bed wordt dan lastig, maar door de extra functies van een hoog laag bed heb je daar geen last van. Als laatste kun je ook kiezen voor een bed met FPS-technologie. Die technologie bestaat uit subtiele geluidsgolven die de bloedsomloop stimuleren en je helpen ontspannen. Deze technologie is bijvoorbeeld handig voor mensen die neuropathische pijn hebben, zoals mensen met Parkinson. Je kunt meer lezen over deze speciale bedden op de website van De Suite.

Ga voor een specialist

Een tweede voordeel van het op maat laten maken van een bed is dat je zeker weet dat het goed zal zijn. Omdat specialisten heel nauw luisteren naar jouw wensen en je precies kunt zeggen wat je wil, krijg je echt maatwerk. Het bed ziet er precies uit zoals je wil en past daardoor goed bij de inrichting van je slaapkamer. Zelfs bij het uitkiezen van bedlampen of nachtkastjes kun je passende hulp krijgen.

Hulp bij problemen

Een laatste reden om een bed om maat te laten maken is dat je zo, mocht er iets zijn met je bed, makkelijk terug kunt gaan naar het bedrijf dat je bed heeft geproduceerd. Op deze manier ben je minder afhankelijk van externe bedrijven die niks afweten van jouw situatie. Dat zorgt voor vertrouwen en is veel gemakkelijker voor jou als consument. Het op maat laten maken van een bed heeft dus zeker een heleboel voordelen ten opzichte van het kopen van een standaard bed in de winkel.