5 vakantiebestemmingen om even helemaal niks te doen

geplaatst op 02-06-2020
 Zomervakantie 
alt

Wat is er nou fijner als een vakantie waar je helemaal niets hoeft te doen! Heerlijk neerploffen op het bedje aan zwembad of strand en genieten van de zon. Wanneer je buik begint te rommelen je aanschuift bij het restaurants of bar en geniet van al het lekkers wat er te krijgen is. Natuurlijk het liefst all inclusive, want dat hoef jij je ook nergens zorgen over te maken. Om even alle stress van je af te gooien geeft Holidaytrust hier de 5 leukste bestemmingen om even helemaal niets te hoeven doen.

Santorini

Santorini is nog zo een Grieks eiland wat niet bij iedereen bekend is. Misschien wel het mooist eilanden van Griekenland als je van de witte huisjes met blauwe details houdt. Niet voor niets groeit de populairiteit van Santorini jaarlijks en zeker voor de mensen die het niet erg vinden om wat meer te betalen een ideale vakantiebestemming. Boek een hotel op Santorini met prachtig zwembad bij je kamer of een kleinschallig appartementencomplex met gedeeld zwembad. Vaak heb je dan een prachtig uitzicht over de stad waar je verblijft. Echt één van de mooiste plekjes van Griekenland.

Malediven

De echte levensgenieters gaan naar de Malediven. Bij de meeste bekend als die ene vakantiebestemming wat vooral in je dromen voortkomt. Maar wat ons betreft moet je deze zeker op je bucketlist zetten! Een vakantie naar de Malediven is een absolute aanrader voor iedereen die een keer in een watervilla willen overnachten en zo vanuit hun slaapkamer de zee in kunnen. Vervolgens zwem je zo weer je zonnedek op om heerlijk bij te kleuren. S'avonds laat je het eten bij je villa komen of schuif je aan bij het restaurant op het strand. Genieten van de perfecte setting van een romantische avond.

Algarve

Bij De Algarve denk je waarschijnlijk al gauw aan feestende pubers in Albufeira. Gelukkig valt dit allemaal reuze mee en is Albufeira en zeker de Algarve gewoon een prachtige omgeving. De stranden behoren tot de mooiste van Europa en er zijn meer als genoeg luxe hotels te vinden waar je op basis van all inclusive kan verblijven. Verblijf je in Albufeira dan is leuk om het oude centrum te bezoeken. Hier zijn geen grote uitgaansgelegenheden en vind je vooral veel restaurants waar je heerlijk kan eten. Afsluiten kan je natuurlijk op het terras en genieten van een heerlijke grote cocktail.

Dubai

Eigenlijk kan je alleen over Dubai oordelen als je er ooit bent geweest. De luxe vakantiebestemming is namelijk uniek en met geen enkele andere bestemming te vergelijken. Natuurlijk vind je hier de meeste luxe hotels en word je van top tot teen in de watten gelegd. Dubai beschikt daarbij natuurlijk over prachtige stranden waar je optimaal kan genieten van de zon. Niets is te gek in Dubai en laat je meenemen in deze betoverende vakantiebestemmingen. Zonder beperkingen kan je hier genieten en al je wensen uit laten komen.

Turkije

Er is geen land op de wereld waar zoveel all-inclusive hotels te vinden zijn als in Turkije. Natuurlijk zijn er talloze badplaatsen met schitterende stranden. Daarbij zijn de prijzen van de luxe all inclusive hotels vaak goed betaalbaar vergeleken bij andere delen op de wereld. Betekend dit dat je in mindere hotels komt? Juist niet! Een prachtig vijfsterren hotel is vaak goed betaalbaar en je geniet van optimale luxe en heerlijk eten! Ja het all inclusive eten is hier vaak het grootste pluspunt, want los van de kwaliteit is het aanbod echt ongelofelijk. Kijk niet raar op als een Turkse vrouw verse pannekoekjes of koekjes aan het bakken is terwijl de kinderen in de rij staan.