BADKAMERSPIEGEL IDEEËN EN SOORTEN VOOR EEN VAKANTIEWONING

geplaatst op 20-09-2021
 Tweede woning 
Er zijn verschillende vormen van badkamerspiegels, elk geschikt voor een ander doel. Laten we eens kijken naar enkele van de beste typen voor recreatiewoningen van badkamer ruimtes.
alt

GEVOUWEN HOEKSPIEGEL

Als u op zoek bent naar ideeën voor badkamerspiegels die ruimte besparen, dan zal een opgevouwen hoekspiegel goed voor u werken in een recreatiewoning. Deze creatieve oplossing haalt het meeste uit uw woonruimte en wekt de illusie dat uw badkamer luchtiger en ruimer is dan in werkelijkheid het geval is. Combineer een opgevouwen hoekbad spiegel met een hoekwastafel en je hebt je vierkante meters perfect geoptimaliseerd. Spiegels op maat, zoals een opgevouwen hoekbad spiegel zijn zeer populair ann0 2021 in vakantiehuisjes in Nederland.

GESPIEGELDE IJdelheid

Spiegels in badkamerspiegelkasten kunnen meer dan één doel dienen; Als je je opbergruimte wilt vergroten, kies dan voor een badkamermeubel met spiegel. Met spiegels die uw medicijnkastje bedekken, heeft u een plek om uw huidverzorgingsproducten, make-up en andere toiletartikelen op te bergen die anders uw badkamer zouden vervuilen.

Als je liever een opbergoplossing onder je wastafel hebt voor een efficiënte opstelling van een damestoilet, kun je in plaats daarvan kiezen voor een suite-item zoals onze Elation Sendai Stone Grey Grain Vanity Unit en deze aanvullen met een aan de muur gemonteerde badkamer spiegel.

CONCAVE OF CONVEX SPIEGELS

Een 'vlakke spiegel' is de meest voorkomende stijl van spiegel in badkamer ontwerp; vlakke spiegels bestaan ​​uit een plat oppervlak dat beelden weerkaatst in hun levensechte proporties, omgekeerd van links naar rechts. Concave en convexe spiegels bieden iets anders; terwijl beide bolvormig zijn, buigt een concave spiegel naar binnen terwijl een convexe spiegel naar buiten balloneert. Een holle spiegel voor badkamers is een praktische keuze omdat ze de illusie kunnen wekken dat de afmetingen van de kamer groter zijn. Een bolle spiegel daarentegen zal het gereflecteerde beeld kleiner doen lijken en kan goed werken als een ongewoon middelpunt van de aandacht.

Als je iets excentrieker wilt dan de standaard badkamerspiegel, raden we een holle spiegel aan. Ze worden tegenover een raam geplaatst en zullen het natuurlijke licht door de kamer laten weerkaatsen om uw badkamer ruimer te laten lijken. Bovendien geven ze een vergroot beeld van je gezicht, wat kan helpen bij het aanbrengen van make-up en scheren. Hoewel het iets minder praktisch is dan de meeste spiegels in badkamer ruimtes, kan een ingelijste concave spiegel dienen om een ​​bepaald meubelstuk te accentueren wanneer het er direct boven wordt gehangen, waardoor een elegant middelpunt in uw kamer wordt gecreëerd.

VOLLEDIGE SPIEGEL

Een ander effectief idee voor een badkamerspiegel is om een ​​spiegel te kiezen die volledig afloopt. In wezen een frameloze spiegel, een full-bleed-stijl zorgt voor het perfecte eigentijdse idee voor een badkamerspiegel. Het plaatsen van een grote spiegel van vloer tot plafond zal zowel visueel aantrekkelijk zijn als een helder gereflecteerd beeld geven dat er tegelijkertijd voor zorgt dat uw badkamer nog groter aanvoelt. Complementeer een vollopende spiegel met een moderne marmeren wastafel en kamerhoge tegels om uw badkamer hoogte te geven.