De ideale tuin voor jou vakantiehuisje

geplaatst op 17-05-2022
 Tweede woning 
Het doel van een vakantiehuis is uiteraard om optimaal te kunnen genieten. Wanneer je vakantiehuis ook over een tuin beschikt, wil je deze ook zo aankleden dat deze niet te veel onderhoud nodig heeft. Ook is het fijn om zo min mogelijk onderhoud te hebben aan de tuin, aangezien je hier alleen in de vakanties bent. In deze blog gaan we het hebben over de indeling voor deze tuin.
alt

Een blokhut  

Voor in de tuin van het vakantiehuisje is een blokhut bijna onmisbaar, al helemaal wanneer je ook graag veel fietst of er andere doeleinde voor hebt. Een tuinhuisje biedt namelijk de mogelijkheid van het opslaan van spullen, bijvoorbeeld voor het opbergen van de fietsen. Door de fietsen in het tuinhuisje te zetten worden ze niet zo aangetast door het weer, wanneer ze langere periode stil staan buiten is de kans groot dat ze gaan roesten. Het is zonde wanneer je fiets helemaal verroest is wanneer je weer op vakantie gaat. En om er zeker van te zijn dat het tuinhuisje past, biedt het blokhuttenoutlet de mogelijkheid om een tuinhuisje op maat te maken.  

Een blokhut met overkapping

Naast dat blokhuttenoutlet.nl normale tuinhuisjes aanbied, bieden ze ook tuinhuisjes aan waar een overkapping aan vast zit. Een overkapping biedt de mogelijkheid om met het mooie weer in de tuin te kunnen zitten. En om af en toe uit de zon te kunnen gaan zitten zonder dat je naar binnen moet, zo kun je lekker lang buiten blijven genieten. Daarnaast kun je bij iets minder weer ook nog droog in de tuin gaan zitten. Naast dat je de grote van het tuinhuisje zelf kunt bepalen, kun je ook de grote van de overkapping zelf bepalen. 

Loungeset   

Naast het tuinhuisje met eventuele overkapping kun je ook een loungeset neerzetten. Zo heb je altijd een lekkere bank met een tafel in de tuin klaar staan. Bij het nemen van een loungeset komt een tuinhuisje ook weer goed te pas, zo kun je het loungeset ook in het tuinhuisje opbergen voor wanneer je niet bij het vakantiehuis bent. Om er zo voor te zorgen dat het loungeset ook langer mee gaat. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het loungeset onder de overkapping te plaatsen. En bij een loungeset hoort uiteraard ook een bbq, om zo op de zomerse dagen optimaal te kunnen genieten in de tuin. Zonder dat je op een simpele tuinstoel hoeft te zitten.