Een blokhut, gewoon in de tuin

geplaatst op 04-04-2020
 Tweede woning 
alt

Bij een blokhut denk je al gauw aan bergen, bijvoorbeeld in Oostenrijk of Zwitserland. Of aan prachtig witte uitgestrekte landschappen in Scandinavië. Welk land ook bij je opkomt, de houten hutten roepen direct een gevoel van vakantie op. Toch hoef je helemaal niet op vakantie te gaan om blokhutten te kunnen bewonderen – je kunt er ook gewoon een in je eigen achtertuin zetten!

Houten hutten

Voor iedereen die graag wat meer ruimte wil creëren is een blokhut de ideale oplossing. De blokhutten, opgebouwd uit houten balken, kunnen in haast alle vormen en maten worden geleverd. Hierdoor kun je de hutten helemaal ontwerpen zoals je zelf wilt. Zo is een blokhut met een overkapping ideaal voor het creëren van een gezellige zithoek in de tuin. Onder de overkapping zit je altijd droog, zelfs tijdens een kort zomers buitje. Ook de binnenkant van de blokhut kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Een blokhut is namelijk veel meer dan slechts een opslagruimte voor je gereedschap en voor de grasmaaier. Hoe je de ruimte binnen in de blokhut inricht heb je helemaal zelf in de hand. Maak binnen een fijne extra zithoek om in alle rust een boek te kunnen lezen, en waar je heerlijk even kunt relaxen. Of open je eigen atelier in de extra ruimte in de achtertuin. De extra ruimte creëert tal van mogelijkheden.

Blokhutten en tuinhuisjes

Vaak wordt gedacht dat blokhutten hetzelfde zijn als tuinhuisjes. Al lijken tuinhuisjes en blokhutten qua uiterlijk misschien op elkaar, zijn er toch sterke verschillen tussen de twee. Een groot verschil is dat blokhutten in meerdere wanddiktes verkrijgbaar zijn, waardoor ze nog breder inzetbaar zijn voor verschillende doeleinden. Bovendien zijn blokhutten door de dikkere muren duurzamer, sterker en beter geïsoleerd. Waar vind je dan zo’n blokhut? Bij blokhuttenoutlet. Op de website van blokhuttenoutlet vind je met zekerheid een blokhut die helemaal aan jouw wensen voldoet. Het ruime aanbod van BlokhuttenOutlet heeft voor ieder wat wils, en dat voor de scherpste prijzen. Neem zelf een kijkje en vind de blokhut van je dromen!