Een houten recreatiewoning laten bouwen

geplaatst op 12-10-2023
 Tweede woning 
alt

Wat is het heerlijk om een eigen recreatiewoning te hebben die helemaal aan uw eigen wensen voldoet. De juiste plek, helemaal ontworpen naar uw eigen stijl en in de kleur die u wilt. Wanneer u een recreatiewoning laat bouwen is dat mogelijk! Graag vertellen wij u hier meer over.

Voordelen houten recreatiewoning

Wanneer u kiest voor een houten recreatiewoning gaat u voor een prachtige natuurlijke uitstraling, waardoor de woning een geheel eigen sfeer krijgt. Naast deze uitstraling is hout ook een duurzaam en veelzijdig materiaal. Eveneens is het voordeel dat houtbouw een lagere investering vergt dan de traditionele bouw.

Een houten woning wordt ook vaak prefab geleverd, waardoor de recreatiewoning snel gebouwd is. Hierdoor heeft u en de eventuele omringende mensen weinig hinder van de bouw van de recreatiewoning. Hout is een hernieuwbare grondstof, een boom kan namelijk opnieuw worden aangeplant. Er zijn verschillende keurmerken die dit garanderen. Doordat hout een natuurlijk product is vergrijsd het mee met de omgeving, wanneer u het onbewerkt laat. Dit kan prachtig zijn als u uw recreatiewoning bouwt in een groene omgeving met bomen.  

Een ontwerp naar wens

Een houten mantelzorgwoning kan volledig naar uw wensen en eisen worden ontworpen. Denk hierbij aan een ontwerp dat helemaal bij uw situatie past. Kies voor een plat dak of juist voor een dak met punt. Daarnaast zijn er verschillende keuzes in afwerking mogelijk. Kortom, vaak is er heel veel mogelijk en kan er maatwerk worden geleverd bij het bouwen van een recreatiewoning. 

Werkwijze recreatiewoning bouwen

Goed Verblijven is een expert in het bouwen van houten recreatiewoningen. Wij voorzien u van uitgebreid advies en begeleiden u tijdens het hele proces. Voor de bouw van uw recreatiewoning gebruiken wij uitsluitend duurzame materialen. Gedurende het hele proces wordt u volledig ontzorgd. 

We beginnen het proces altijd met een inventarisatie van uw wensen en eisen. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte op en bespreken die daarna met de klant. Wanneer u akkoord bent met de offerte, wordt de productie opgestart. Onze bouwwerken worden vaak al prefab gemaakt in onze fabriek. Daarna wordt alles op locatie afgebouwd. Als alles klaar is wordt de recreatiewoning opgeleverd en kunt u genieten van uw houten mantelzorgwoning.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Goed Verblijven voor u kan betekenen? Bekijk dan de pagina met opgeleverde recreatiewoningen om inspiratie op te doen. Al deze projecten kunnen volledig naar uw wensen worden aangepast, zodat het helemaal bij uw persoonlijke situatie past. Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies.