Een huis kopen in Spanje?

geplaatst op 25-11-2020
 Tweede woning 
Hebt u het ook gehad met ons grijze weer? Droomt u ook van een eigen woning onder de warme Spaanse zon? Dankzij Puurspanje kan deze droom zomaar werkelijkheid worden. Dit Nederlands familiebedrijf heeft zich namelijk gespecialiseerd in de Spaanse huizenmarkt. Dankzij hun grote liefde voor de Costa Cálida en de Costa Blanca kennen ze de regio’s door en door, waardoor ze voor elke klant een droomhuis vinden. Puurspanje is immers meer dan zomaar een makelaar!
alt

Een betrouwbare makelaar

Wilt u een huis kopen in Spanje, is het belangrijk dat u een betrouwbare partner uitkiest. Met Puurspanje hebt u een vertrouwde makelaar Spanje gevonden. Ze hebben zorgvuldig twee authentieke en rustige regio’s uitgekozen, waar u het hele jaar door van aangename temperaturen geniet. Bovendien is het leven er heel wat goedkoper dan in Nederland, zodat u zich ook financieel geen zorgen hoeft te maken!

Een duidelijk stappenplan

Puurspanje werkt met een duidelijk stappenplan om een snelle en efficiënte verkoop te garanderen. Eerst en vooral worden beide regio's besproken en geeft u aan wat uw wensen zijn. Op basis hiervan zoeken ze een aantal geschikte huizen uit. Deze woningen bezoekt u vervolgens geheel vrijblijvend. Hebt u uw oog laten vallen op een bepaalde woning en wilt u overgaan tot de aankoop? Puurspanje brengt ook al het papierwerk snel en professioneel in orde!

De ideale partner

Zoekt u een makelaar Spanje, dan is Puurspanje de ideale keuze. Ze kennen zowel de lokale huizenmarkt als de uitgekozen regio’s door en door. Bovendien hanteren ze een efficiënte werkwijze en is hun begeleiding ook nog eens volledig gratis! Dankzij Puurspanje vindt u dan ook snel en eenvoudig een eigen plek onder de zon!