Een momentje voor jezelf of je even willen concentreren in je woning?

geplaatst op 16-08-2021
 Zomervakantie 
 Rondreis 
 Tweede woning 
In ons hectische dagelijkse leven vergeten we soms wat tijd vrij te nemen. Het is goed om je op sommige momenten even terug te trekken om naar ons innerlijke zelf te luisteren. Een vakantie' in je tweede woning gaat immers niet alleen over plezier met elkaar hebben maken en nieuwe plaatsen verkennen. Het is ook een uitstekende kans om even een moment voor jezelf te pakken en je batterijen weer op te laden.
alt

Vakanties zijn erg goed voor de geest. Een vakantie is altijd goed om even rustig aan te doen en zijn er ook voor bedoeld om de stress los te laten die je tijdens het werk heb opgebouwd. Je kunt jezelf weer even bezighouden met de dingen die je leuk vindt zoals het lezen van een boek, een stukje wandelen,  je hobby of andere activiteiten die een ontspannende uitwerking hebben.

Ga je op vakantie met vrienden of je familie en boek je samen een vakantiewoning? Dan is kans groot dat je niet zoveel tijd kan vrij maken voor jezelf. Daarnaast kan het erg lastig zijn om je te kunnen concentreren zodra je een boek wilt lezen of een kruiswoordpuzzel wilt oplossen. Maar toch is het mogelijk om je goed af te zonderen tijdens een vakantie. Een van die praktische oplossingen zijn oorkappen.  

Oorkappen

Oorkappen zijn uitstekende gehoorbeschermers en worden gewoonlijk toegepast op de werkvloer in de bouw en industrie waar de decibellen snel op kunnen lopen. Toch kunnen oorkappen ook goed van pas komen als je je wilt afzonderen. Wanneer je een oorkap op hebt, geeft dit een hele andere ervaring en creëert het een gevoel van rust. Dit kan je helpen met concentreren.

Peltor X4A

De 3M Peltor X4A oorkappen zijn ontworpen om 33 decibel te dempen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik bij zowel binnen als buiten. Ze hebben een strak maar professioneel ontwerp en zijn er in een verscheidenheid van kleuren, zodat je de oorkappen kunt kiezen die het beste bij je stijl passen. Ontworpen met een automatische uitschakelfunctie, is dit product ideaal voor wie in een relatief stille omgeving werkt of gedurende langere tijd gehoorbescherming nodig heeft. Ideaal voor thuiswerken!