Een overkapping, wat zijn de mogelijkheden?

geplaatst op 21-01-2020
 Tweede woning 
alt

Zit u al enige tijd na te denken over een plek waar u, in Nederland, in de lente, zomer en nazomer lekker kunt genieten van het weer? Met een overkapping van Lugarde kunt u deze droomplek gaan creëren. U zou de overkapping zelf kunnen gaan ontwerpen of naar de verschillende mogelijkheden kunnen gaan kijken op onze site. In deze blog vertellen wij u alles wat u moet weten over een overkapping op maat en de meerwaarde van deze bij uw woning of tweede huis.

De mogelijkheden

U heeft bij Lugarde erg veel mogelijkheden waaraan u kunt gaan denken. U zou een tuinhuis met overkapping kunnen gaan aanschaffen, een blokhut met overkapping of één in vrijstaande vorm. Deze mogelijkheden bieden voor u vele kansen. Wilt u een tuinhuis bij uw huis of recreatiewoning realiseren en lijkt het u een perfect idee om daar een houten overkapping bij te plaatsen bijvoorbeeld. Als u een tuinhuis met overdekte zitplek aanschaft kunt u deze gaan gebruiken voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de ideale rustplek in de lente en zomer. U kunt genieten van het weer en zit direct uit de wind. Ook zou u er een heerlijke barbecue kunnen gaan organiseren voor uw familie en vrienden. Er zijn voldoende mogelijkheden om met uw houten overkapping een geweldige tijd te beleven.

Een overkapping op maat met de 3D-configurator

Bij Lugarde kunt u met onze 3D-configurator een eigen creatie gaan ontwerpen. U kunt het ontwerp wat u wilt gaan aanpassen naar uw wensen en behoeften naast uw afmetingen in 3D gaan bekijken. Hierdoor zult u alle aanpassingen goed kunnen overzien en weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Door verschillende opties uit te proberen zult u verschillende keuzes kunnen vergelijken met elkaar. Dit geeft u verschillende inzichten en zo maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden van de 3D-configurator. Wacht niet langer en start met het creëren van uw overkapping op maat!