Een vakantiewoning huren bij de Noordkaap

geplaatst op 06-07-2021
 Zomervakantie 
 Rondreis 
 Wintersport 
 Wandelen 
alt

Voor veel mensen is het een droom: een vakantiereis naar de Noordkaap. Misschien is het tijd om er niet langer over te dromen, maar het gewoon eens te doen. Er zijn verschillende reisbureaus waar je een leuke reis naar de Noordkaap kunt boeken. Vaak maak je dan tijdens je reis een korte stop bij de Noordkaap. En dat is heel jammer, want op zo’n bijzondere plek wil je misschien wel wat langer blijven. Waarom kies je dan niet voor een vakantiewoning op de Nordkapp Camping in Honnigsvag? Je zit dan op slechts 24 kilometer van de Noordkaap. De ideale uitvalsbasis om de omgeving de verkennen. En je kunt de Noordkaap zo vaak bezoeken als je maar wilt. En misschien heb je geluk en zie je het Noorderlicht. Het vakantiepark is geopend van 1 mei tot 15 september.

Hoe bereik je de Nordkapp Camping?

De Nordkapp Camping ligt ten noorden van het plaatsje Honningsvag op het eiland Mageroya. Om het eiland te bereiken hoef je geen boot te nemen, er is namelijk een onderzeetunnel. Met de auto kun je dus gewoon deze tunnel gebruiken en je bent in een mum van een tijd op het eiland. 

De woningen

Op het park zelf kun je kiezen uit verschillende soorten bungalows. Ze beschikken echter allemaal over 2 of meer slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een goed uitgeruste keuken. Uiteraard zijn de woningen verder ook van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een waterkoker en voldoende tuinmeubilair.

Faciliteiten op het park

Op het park Nordkapp Camping heb je naast een comfortabele woning ook nog toegang tot allerlei andere faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een speeltuin, een plek waar je kunt barbecueën, een sauna en uiteraard goedwerkende WiFi. En bij Nordkapp Camping kun je zelfs motorboten huren, waarmee je zelf het water op kunt.

 

Activiteiten

Rond het park worden diverse activiteiten georganiseerd waar je aan deel kunt nemen. Denk hierbij aan boottochten, al dan niet in combinatie met zeevissen. En houdt je van vogels? Dan kun je hier een echte vogelsafari doen. Maar je kunt natuurlijk lekker de wandelschoenen aantrekken en één van de mooie gemarkeerde wandelroutes lopen. En ook de fiets is een ideale manier om de omgeving te verkennen.