Jaloezieën voor je slaapkamer - nieuwste trends

geplaatst op 25-10-2022
 Tweede woning 
alt

Warm, comfortabel en gezellig - zo willen we ons voelen in onze slaapkamers. We willen zoveel mogelijk controle over het zonlicht met de garantie van privacy tijdens het slapen of wakker worden. Daarom is een passende raambekleding zoals horizontale jaloezieën de perfecte oplossing. Bekijk trends en inspiraties voor slaapkamerjaloezieën.

1. Jaloezieën – de populairste producten
2. Voordelen van jaloezieën voor jouw slaapkamer
3. Op maat gemaakte jaloezieën voor slaapkamers
4. FAQ

 

De ideale raambekleding voor een moderne slaapkamer? Koop jaloezieën die zorgen voor privacy en zonlichtregeling. Houten jaloezieën zijn een van de favoriete keuzes voor elk interieur dankzij hun natuurlijke en tijdloze design. Lamellen van echt hout en de vele aanpassingsmogelijkheden maken ze tot perfecte maatwerkproducten. Kijk voor slaapkamers met veel zonlicht naar de exclusieve Abachi collectie met jaloezieën van Afrikaans abachihout.

Bamboe jaloezieën voor een moderne slaapkamer

De best verkochte, natuurlijke en duurzame slaapkamerjaloezieën? Kijk eens naar de bamboe jaloezieën die perfect passen in veel verschillende interieurs. De dunne lamellen en matte afwerking geven ze een unieke en tijdloze uitstraling die perfect past in de meesteslaapkamers.De uitgebreide aanpassingsmogelijkheden zoals maten, speciale Retro-collectie, kleuren, ladderfbanden en nog veel meer wachten op je! Bamboe jaloezieën zijn perfect als je op zoek bent naar tijdloze, duurzame en natuurlijke oplossingen voor raamdecoratie in de slaapkamer.

Aluminium jaloezieën voor een moderne slaapkamer

Aluminium jaloezieën kunnen goede slaapkamerjaloezieën zijn omdat ze niet alleen een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben, maar ook zeer duurzaam zijn. En dankzij de bijna 50 beschikbare kleuren en de vele beschikbare extra functies zoals een houten opties en mogelijkheden kun je de ideale raambekleding samenstellen. Vergeet niet dat aluminium geen natuurlijk materiaal is en dus niet hetzelfde tijdloze en natuurlijke effect heeft als houten of bamboe jaloezieën.

Imitatiehouten jaloezieën voor een moderne slaapkamer

Langdurige prestaties met een natuurlijke touch? Dat moeten imitatie-houten jaloezieën zijn, gemaakt van PVC. Dat is een goede keuze voor de moderne slaapkamer, maar ze zijn niet zo natuurlijk als jaloezieën van echt hout.

Jaloezieën met houteffect voor een moderne slaapkamer

Jaloezieën van aluminium met een houtlook zijn een andere optie voor slaapkamerjaloezieën. Hun duurzaamheid en vochtbestendigheid is de reden waarom ze in veel interieurs kunnen worden gebruikt. Hun nadeel is een gebrek aan natuurlijk effect, want ze zijn niet gemaakt van echt hout of bamboe.

 

Voordelen van jaloezieën

De belangrijkste voordelen van jaloezieën zijn privacy en zonwering. Dankzij lamellen van natuurlijke materialen zoals hout en bamboe, of PVC en aluminium kun je jaloezieën creëren die je niet alleen kunt openen en sluiten, maar ook kunt kantelen om zoveel zonlicht door te laten als jij nodig hebt. Deze oplossing zorgt ervoor dat je rustig kunt slapen en wakker worden. Jaloezieën zijn ook een oplossing voor de lange termijn, zodatjij je geen zorgen meer hoeft te maken.

Jaloezieën op maat voor een moderne slaapkamer

ClickforBlinds biedt een uitgebreid assortiment producten, collecties en extra mogelijkheden. Kies jaloezieën van echt hout, bamboe, aluminium of PVC met aanpassingsopties zoals grootte, kleur, lamelbreedte en vele andere opties. Wij bieden raambekleding voor kleine, smalle ramen en grotere, niet-standaard maten. Houten jaloezieën kunnen zelfs worden besteld in een breedte van 360 cmen enbamboe tot 300 cm.

Op zoek naar trends en inspiratie voor de moderne slaapkamer? 2022 is het jaar van de natuurlijke texturen en kleuren, dus bamboe en houten jaloezieën passen perfect in deze trends. Als je tijdloze oplossingen zoekt, hebben we witte, zwarte en andere kleuren die een unieke look in je slaapkamer zullen brengen.

  1. Zijn houten jaloezieën verduisterend?

Houten jaloezieën bieden geen volledig verduisterend effect, maar ze bieden meer controle over het zonlicht als je niet alles wilt verduisteren. Met houten jaloezieën kun je dankzij de lamellen zoveel zonlicht binnenlaten als nodig is, bijvoorbeeld 's ochtends wanneer je met natuurlijk zonlicht wakker wilt worden.Welke jaloezieën zijn geschikt voor de slaapkamer?

Kies bamboe of houten jaloezieën die perfect zijn voor in de slaapkamer. Gemaakt van natuurlijke materialen zorgen ze voor een uniek en tijdloos design voor jouw interieur. Hun hoogwaardige lamellen bieden een stijlvolle en duurzame oplossing. Je kunt ze ook aanpassen dankzij de vele beschikbare extra opties.

  1. Hoe kunt u uw ramen decoreren zonder gordijnen?

Kies jaloezieën van ClickforBlinds, op maat gemaakte producten met een uitgebreide collectie maten, kleuren en extra opties. Kies jaloezieën van echt hout, bamboe, PVC of aluminium!

  1. Welke raambekleding verduistert het best?

Als je wil  verduisteren, kies dan voor verduisterende jaloezieën. Als volledige verduistering geen must is, kies dan voor jaloezieën die ook zonlichtregulering bieden en toch privacy garanderen.

  1. Wat is de prijs voor op maat gemaakte jaloezieën?

De uiteindelijke prijs van op maat gemaakte jaloezieën wordt gepresenteerd nadat je klaar bent met het kiezen van je jaloezieën. De kosten van je jaloezieën zijn afhankelijk van het gekozen producttype en de extra opties zoals zijgeleiding, ladderbanden en andere extra’s.

  1. Wat is de levertijd van op maat gemaakte jaloezieën?

 

Voor het overgrote deel van onze producten is er een levertijd van  6 tot 9 werkdagen.