Koffiebekertjes voor in een recreatiewoning

geplaatst op 03-02-2020
 Zomervakantie 
 Tweede woning 
alt

Verhuur je recreatiewoningen? Dan kan het zo zijn dat er geen vaatwasser in aanwezig is. Om gasten te laten tobben met het afwassen van koffiemokken is ook weer zoiets. In een vakantie heb je wel iets beters te doen! In dit artikel laten we zien welke mogelijkheden er zijn als je voor wegwerpbare koffiebekertjes kiest. In veel gevallen praktisch om in een recreatiewoning aan te bieden.

Zijn wegwerpbare bekertjes goed voor het milieu?

Op websites als www.goedkopekoffiebekers.nl zijn gelukkig steeds meer duurzame alternatieven te vinden. Hier vind je koffiebekers die meerdere keren te gebruiken zijn en na inzameling gerecycled worden. Een prettig idee om verspilling tegen te gaan. In dit geval is het belangrijk dat het om iets grotere aantallen gaat. Dit zou met name bij meerdere recreatiewoningen een uitkomst zijn. De meeste van deze bekertjes zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en er zijn zelfs koffiebekers van bamboe in het assortiment te vinden. Stimuleer gasten om een bekertje meerdere keren te gebruiken. Dit voorkomt verspilling.

Andere wegwerpartikelen in een recreatiewoning

In een klein keukentje is het interessant om nog meer disposables te gebruiken. Denk aan plastic bierbekers. Handig als er iets gevierd wordt in een recreatiewoning en het verkleint de risico’s op glasscherven. Iets dat iedere eigenaar belangrijk vindt.

Plastic borden en bestek zijn hooguit interessant voor een barbeque. Dit scheelt veel afwas en maakt het eenvoudiger om na het eten op te ruimen. Tegelijkertijd bied je ook harde borden en glaswerk in een recreatiewoning aan. Zo beslissen gasten zelf wat zij gebruiken.