Telefoon accessoires voor je vakantie in Nederland

geplaatst op 11-06-2020
 Zomervakantie 
 Wandelen 
 Camping 
alt

Dit jaar zit er voor veel mensen een vakantie in het buitenland niet in. Het risico is te groot en sommige landen hebben liever niet dat je er op vakantie gaat. Soms moet je zelfs eerst twee weken in quarantaine als je in je vakantieland aankomt. Daarom is dit jaar dé kans om prachtige plekjes in ons eigen land te ontdekken. Wat dacht je van de Waddeneilanden, de Veluwe, Zuid-Limburg of Zeeland? Ons eigen land heeft zoveel te bieden, waarvan je het bestaan waarschijnlijk niet eens wist. Je kunt er ook een leuke wandel- of fietsvakantie van maken. Een perfecte manier om dichtbij de natuur te komen. Als je kiest voor een vakantie in eigen land, zijn er een aantal telefoon accessoires die je eigenlijk niet mag missen.

1. Telefoonhoesje of tablethoes

Wanneer je op vakantie bent, ga je er vaak op uit. Je bezoekt stadjes en dorpjes, gaat uit eten, gaat wandelen of fietsen en ga zo maar door. Tijdens je vakantie ben je waarschijnlijk ook gewend om veel foto’s te maken en je telefoon erbij te pakken voor de route. In dit geval is het erg handig om je telefoon te beschermen met een hoesje. Je telefoon uit je handen laten vallen kan iedereen zomaar overkomen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je telefoon na een flink smak op de grond stuk is. Dit geldt hetzelfde voor een tablet. Tijdens je vakantie neem je de tablet mee om een leuke film te kijken of een spelletje te spelen. Voor je het weet stoot je hem per ongeluk van tafel en ligt hij op de grond. Met een iPad hoes of hoes voor een andere tablet kunt je vervelende schade door een val voorkomen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je je vakantie moet afsluiten met een torenhoge reparatie rekening. 

2. Screenprotector

Als je een telefoonhoesje aanschaft, kun je er net zo goed meteen een screenprotector bij doen. Een iPhone 7 screenprotector of screenprotector voor een ander toestel brengt een extra beschermend laagje aan over het beeldscherm van je telefoon. Dit is zeker niet onbelangrijk, aangezien het beeldscherm van je telefoon het kwetsbaarste onderdeel is. Met een val kan je hele scherm al gebarsten zijn. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Met een goede screenprotector is jouw telefoon beschermd tegen nare krassen en barsten.

3. Telefoonhouder voor op de fiets

Ben je van plan om op fietsvakantie te gaan of ga je gewoon graag fietsen? Dan is een telefoonhouder voor op de fiets een absolute must. Je klikt de houder eenvoudig op je stuur en je bevestigt je telefoon in de houder. Je draait de houder nog even in de perfecte kijkhoek en klaar is kees! Je bent helemaal voorbereid om op een veilige manier van A naar B te fietsen. Dankzij de houder kun je allebei je handen aan je stuur houden en toch tegelijkertijd de route in de gaten houden. Superhandig! Daarnaast is het tegenwoordig verboden om met een telefoon in je hand te fietsen, dus je gaat ook nog eens een boete uit de weg. Twee vliegen in één klap!