Maak jouw interieur compleet met woonaccessoires

geplaatst op 15-11-2022
 Tweede woning 
alt

Heb je net een nieuwe vakantiewoning of ben je het interieur van de huidige woning beu? Dan is het tijd om een nieuwe inrichting uit te zoeken. Een likje verf op de muren of een paar nieuwe woonaccessoires kunnen vaak al veel doen voor de look van het huis. Bij een vakantiewoning die je ook voor de verhuur gebruikt is het verstandig om niet te veel accessoires te gebruiken omdat dit alleen maar meegenomen kan worden. Een praktische inrichting is hierbij beter! In deze blog lees je meer over interieurtips voor je recreatiewoning. 

Matchende meubels

Bij het inrichten van een recreatiewoning moet je in gedachten houden dat de woning gebruikt gaat worden om te ontspannen. Het is een plek om tot rust te komen en daarom is het dus aan te raden om dit ook terug te laten komen in het huisje. Denk hierbij aan het kopen van matchende meubels in neutrale kleuren. Bijvoorbeeld een van de mooie RIverdale stoelen met bijpassende bank en salontafel. Riverdale heeft heel veel verschillende matchende sets waarbij neutrale kleuren centraal staan. Maak de look af met Riverdale woonaccessoires en je hebt een compleet matchende look voor je vakantiewoning. 

Breng het dichterbij de natuur

Nadat je een leuke matchende set hebt gevonden is het tijd om de sfeer in huis te optimaliseren. Vaak bevinden vakantiewoningen zich in een mooie omgeving zoals het strand of in de bossen. Om de omgeving nog beter over te laten komen kun je spelen met verschillende accessoires en aankleding. Heb je een recreatiewoning aan het strand? Dan kun je mooie duinplanten in het huis zetten en als accessoires mooie schelpen. Staat het huisje in de bossen? Breng dan het groen naar binnen met een mooie plant muur en maak het af met een mooie houthaard. Niet alleen zorgt dit voor warmte, het ziet er ook erg knus en gezellig uit. Houd wel in gedachte dat het rust moet uitstralen dus ga niet te veel overboord met schreeuwende accessoires of kleuren. Hout, aarde tinten en groene planten zo creëer je die oase van rust. 

Kortom, het inrichten van een recreatiewoning is een uitdaging. Zorg voor een rustige plek om te ontspannen met matchende meubels in natuurlijke tinten. Integreer daarbij de omgeving van het huisje in het interieur, zo zorg je ervoor dat je zelfs in de woning kunt genieten van de omgeving. Zo straalt jouw vakantiewoning de rust uit die je nodig hebt!