Nederland vakantieland ? Vakantiehuis huren !

geplaatst op 21-03-2019
 Zomervakantie 
alt

In welke regio van Nederland een vakantiewoning huren
Nederland is onderverdeeld in twaalf provincies. Elke regio heeft zijn eigen pre,s om een vakantie huis te gaan huren. In een provincie als Friesland en aan de kustlijn kan het aantrekkelijk zijn om de huur van een recreatiewoning te overwegen als u een watersportliefhebber bent. De diversiteit aan waterwegen, meren en rivieren maakt van Nederland een watersportland bij uitstek. Vooral in het hoogseizoen is het goed toeven aan de Nederlandse kust, met haar uitgestrekte stranden, prachtige duinlandschappen, gezellige strandtenten, levendige badplaatsen en kilometers prachtige fietspaden door duinen, bossen en langs leuke plaatsjes. Wij hebben dan ook talloze vakantiehuizen in de verhuur aan de Nederlandse kust. Bezoek onze website eens om een leuk vakantieverblijf aan de kust te boeken in Zeeland of huur eens één van de particuliere vakantiehuizen in Noord-Holland. Vanuit uw vakantiewoning aan de Nederlandse kust is het een goede uitvalsbasis voor het maken van diverse gezellige vakantietripjes. Maar ook het merengebied is prachtig,  boek eens een vakantiewoning in combinatie met uw eigen sloep welke u zo kunt aanmeren achter uw huisje, van hieruit kunt u prachtige boottochtjes maken. Een aantal meren die zich prima lenen voor recreatie op het water zijn bijvoorbeeld de Vinkeveense Plassen, de Biesbosch, de Loosdrechtse Plassen, het Veluwemeer en niet te vergeten de Friese Meren. Onze vakantieobjecten in Friesland lenen zich uitstekend voor een sportieve watersportvakantie. een huisje huren in dit deel van Nederland is dan ook een goede keuze! In ons aanbod van  vakantiewoningen in Friesland vind je onder meer villa's op een vakantiepark aan het water. En wat denk je van een comfortabel vakantievilla aan het IJsselmeer, met eigen boothuis en  een privé aanlegsteiger... Ideaal voor de fervent watersporter, binnen een paar tellen zit je op het water! Kortom, tussen ons ruime assortiment vakantiehuizen in Nederland vind je altijd wel iets. Nederland laat zien dat het nog steeds een echt vakantieland is waar de waterrecreant uitstekend zijn vakantie kan doorbrengen.

Wandel vanuit je vakantiehuis zo de Nederlandse natuur in
Een korte vakantie en vooral je rust willen pakken om de accu weer op te laden. Denk dan eens aan een relaxvakantie in Nederland. Lekker een beetje rust willen pakken en tijd vrijmaken voor je gezin of familie ? Huur eens een landelijk gelegen vakantiehuis of chalet op een klein vakantiepark met veel privacy en natuur in de directe omgeving En geniet van de rust en laat u ontwaken door de geluiden van de natuur ? Het door jouw gehuurde vakantiehuis in Nederland is een ideaal uitgangspunt voor een kennismaking met de regio en natuurlijk met de natuur. Bezoek één van de tientallen Nationale Parken die Nederland bezit. In de parken is een unieke diversiteit van landschappen te vinden; duinen, bossen, heide, laagveen, rivieren, kabbelende beekjes. Je ontdekt ze vanuit onze vakantiehuizen in Nederland. De absolute aanrader van een Nationaal park is toch waarschijnlijk wel Park de Hoge Veluwe. Hier treft u een afwisselend landschap  van bossen en heidevelden en stuifzandlandschappen en niet te vergeten het vermaarde Kröller-Müller Museum waar u kunst kunt bewonderen van diverse grootmeesters. Recreatiewoning.nl heeft dan ook een goed vakantiewoningen aanbod in de provincie Gelderland van hieruit zit u in ieder geval binnen 45 minuten op de Hoge Veluwe midden in de natuur dus.  Als u een natuurliefhebber bent en voor een wandel- of fietsvakantie kiest raden wij u aan een comfortabel vakantiehuis in Nederland te huren zodat u optimaal tot rust kunt komen na een actieve dag van vakantievieren.

In Nederland hoeft u zich niet te vervelen tijdens uw vakantie
Het aanbod van vakantiehuizen op Recreatiewoning.nl ligt verspreid heel Nederland, dus er is altijd wel een leuke vakantiewoning in een provincie die je voorkeur heeft. En als u genoeg heeft van het water of de natuur  dan is het altijd het overwegen waard om tijdens uw vakantie een stedentripje te maken.  Want ook op cultureel gebied is er van alles te ontdekken. Amsterdam is als hoofdstad van Nederland natuurlijk een absolute aanrader. En alle hoogtepunten van deze prachtige stad zijn natuurlijk ook bij iedereen bekend. Maar vergeet ook andere steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht niet  ook hier kunt u zich prima een dag vermaken als u besluit deze grote plaatsen tijdens uw vakantie aan te doen. In sommige van de Nederlandse steden hebben we ook een aanbod van de zogenaamde stadsappartementen. Van hieruit heb je een goede uitvalsbasis om de stad tijdens je vakantie te verkennen., Snuif de culuur op, bezoek een museum en wandel eens door een park. Kortom waar u ook op vakantie gaat in Nederland, er is altijd wel een vakantiehuis wat perfect aansluit op al uw wensen die u heeft tijdens uw vakantieverblijf.

Wel eens gedacht aan het huren van een vakantiehuis in Nederland
Steeds meer mensen gaan op vakantie in eigen land. Een vakantiehuis in Nederland is ook geen slechte keuze. Nederland ontwikkelt zich ondanks het klimaat meer en meer als een echt vakantieland en heeft voor de vakantieganger dan ook steeds meer te bieden. Als je op zoek bent naar een afwisselende vakantie van een week, midweek of weekend dichtbij huis is Nederland een voortreffelijke keus. Je hoeft je absoluut niet te vervelen en kunt vanuit je vakantiewoning leuke dagtripjes maken ! Als het goed weer is kunt u een leuke wandeltocht of fietstocht maken! Slecht weer? Dan is er altijd wel een goed museum of als u kinderen heeft een overdekte speeltuin in de omgeving. Een vakantiehuis in Nederland huren biedt je genoeg voordelen, of je nu op zoek bent naar een leuke recreatiewoning in de provincie, een knus vakantiehuisje in het groen, een luxe villa dichtbij de kust! Wij hebben op Recreatiewoning.nl een aanbod van vakantiewoningen in alle Nederlandse provincies. Een huisje huren kunt u veelal via onze website gelijk afhandelen. Reserveren of gelijk boeken is bij het overgrote aanbod op onze site gewoon mogelijk.

Vakantiehuis huren in Drenthe
Wel eens aan gedacht om een vakantiewoning te huren in de provincie Drenthe? Dit is zeker het overwegen waar. De regio in het noordoosten van Nederland is zeker het ontdekken waard. Het vakantiehuis wat u heeft gehuurd kan dan een prima uitvalsbais zijn om deze regio verder te ondekken. Drenthe heeft genoeg cultuurschatten welke voor de vakantieganger en toerist een bezoekje meer dan waard zijn.  Ook heeft deze provincie een rijk verleden, waar het landschap wordt gekenmerkt door eem bosrijk gebied, heidevelden, veengebieden en kleine natuurwateren. De vakantiewoningen in Drenthe zijn centraal gelegen en binnen een klein rijafstand zijn alle leuke plekken goed te bezoeken.
Voor al voor de natuurliefhebber in er in Drenthe veel te beleven. Wandelen, fietsen of kunt u hier dan ook prima doen! Drenthe is een echte wandel- en fietsregio, met een uitgebreid netwerk aan fietspaden. Deze fietspaden grenzen vaak aan de vakantiehuizen al dan niet gelegen in een vakantiepark, vanuit uw vakantiehuis in Drenthe stapt u bij wijze van spreke zo op de fiets op. Ook wandelen kan hier uitstekend. Er zijn sowieso al drie nationale parken waar u in kunt wandelen: het Drents-Friese Wold, de Drentsche Aa en het Dwingelderveld. U kunt ook een gedeelte van het Pieterpad lopen, dat door Drenthe heen gaat. Ook leuk: het Boomkroonpad. U loopt hier via loopbruggen langs de toppen van de bomen. De vakantiehuizen in Drenthe zijn het uitgangpunt voor een gezinsvakantie in de natuur. Er zijn dan ook bungalowparken die bij uitstek geschikt zijn als u met kinderen uw vakantie wilt doorbrengen. Op onze website kunt u dan ook prima een vakantiehuis online reserveren of gelijk boeken voor uw onvergeetelijke vakantie in de fraaie provincie Drenthe. 

Huur een vakantiehuis in Flevoland
Vakantiewoning huren in Nederland ? Denk dan eens aan de jongste provincie van Nederland Flevoland. Deze regio  pas ontstaan na drooglegging van enkele polders in de Zuiderzee en hier is dan ook nog volop ruimte voor de vakantieganger. Het heeft een typerend landschap en  bestaat voor het merendeel uit akkers en weidegrond, bossages en waterplassen. Hierdoor kunt u genieten van weidse vergezichten. In het voorjaar ziet u hier de Bollenvelden in bloei. De kans is groot dat u zelfs vanuit uw vakantiewoning in Flevoland prachtig uitzicht hebt! Het aanbod van vakantiehuizen bestaat dan ook vooral uit recreatiewoningen met een lekkere tuin om de woning en veel privacy. Ook als u kiest voor een vakantiepark zult u merken dat rust en ruimte belangrijke kenmerken zijn voor de toerist die Flevoland aandoet.
In de jongste provincie van Nederland, Flevoland kunt u ook genieten van een lekkere vankantie waarin het thema water centraal staat. Er zijn diverse recreatiewateren. Het is een fijne gedachte om zo vanuit uw vakantiehuis in Flevoland een dagtripje na waterplas te maken. De watersporters kunnen in deze regio dan ook goed uit de voeten. Maar als u het wat rustiger aan wilt doen dan is een boottochtje een goede optie. Vanuit Lelystad zou een een leuke uitstapje over het water naar Volendam kunnen maken, maar ook het Veluwemeer is goed te bereiken. Flevoland ligt centraal dus vanuit de vakantiehuizen kunt u ook andere provincies als Friesland, Gelderland en Overijssel bezoeken.
Ook voor de actieve recreant is er vodoende te beleven in Flevoland. Wandelen en fietsen kunt u hier ook prima, in elk natuurgebied zijn bewegwijzerde wandelroutes uitgezet, en er zijn diverse fietsroutes uitgezet. Tijdens uw bezoek is er voor zowel volwassenen als kinderen genoeg te zien. Een aanrader is ook een bezoekje te brengen aan de Bataviawerf te Lelystad. Vanuit uw vakantiewoning is dit vanuit de hele provincie goed te bereiken.  En voor de winkelliefhebbers is er in dezelfde plaats Bataviastad. En iets verder rijden is Dolfinarium Harderwijk wellicht een perfecte keus voor u. Vooral als u op vakantie bent met kinderen. Zij zullen hier een perfecte dag uit hebben. Moe maar voldaan zult u dan tegen de avond terugkeren naar uw vakantiehuisje.

Uw eigen vakantiewoning huren in Friesland
Op vakantie in Nederland, maar u weet nog niet goed welke regio u zult aandoen. Wij hebben een goede tip. Huur eens een vakantiehuis in de provincie Friesland. Het is een streek met een leuke combinatie van dingen die uw vakantie tot een succes kunnen maken. De Friese natuur bijvoorbeeld met zijn  uitgestrekte landschappen met typerende huizen, bebossing, verlaten heidevelden en schitterende zandverstuivingen. Vergeet ook niet dat Friesland een echte waterprovincie is. De watersporter gaat hier zich zeker vermaken. Huur eens voor een dag een sloep, voor de kleinere heeft u geen vaarbewijs nodig dus wat houdt u tegen. De vakantiehuizen in Friesland liggen daarom dikwijls dicht bij het water of zelfs gelijk aan de waterkant. Maar voor de actieve vakantieganger zijn er ook andere mogelijkheden zijn vakantie te benutten met een actieve insteek. U kunt hier prachtige wandel- en fietstochten maken. Een fiets huren tijdens uw vakantie is dan ook een goede optie. Als u een vakantiehuis huurt op een vakantiepark dan is het vaak mogelijk om bij de beheerder of verhuurorganisatie van het park de fietsen te huren. Doe ook eens de leuke en typische oude Friese stadjes aan. Hier treft u de typische Friese nostalgie nog aan.
Friesland is de perfecte vakantiebestemming om een recreatiewoning te huren. Kijk voor het actuele huuraanbod in Friesland op Recreatiewoning.nl .

Op vakantie in Gelderland, vergeet niet uw vakantiehuis te boeken
Gelderland is op het vlak van recreatie en vakantie een provincie die de vakantieganger en toerist er veel te bieden hebben. De absolute aanrader is één van de mooiste natuurparken van Nederland, het gaat hier om de Veluwe. Ons aanbod van vakantiewoningen in de provincie Gelderland liggen allen dan ook op rijafstand van dit schitterende natuurgebied. Het is hier dan ook perfect vertoeven, vooral als u ook nog enigzin sportief bent ingesteld. Er zijn prachtige wandel- en fiestroutes. Een fiets meenemen hoeft u niet eens want dicht bij de verschillende entree's van het park kunt u een zogenaamde witte fiets pakken en kunt vervolgens geheel gratis een park verkennen. Dit is dan ook een prachtige manier van vakantievieren.  Naast Maar Gelderland heeft meer te bieden aan de bezoeker dan zijn natuur. Ook op culinair gebied zult u aan uw trekken komen. De regio heeft een aantal uistekende restaurants. Ook de vakantiegangers die komen om te relaxen zullen zich niet vervelen. Er zijn een aantal prima wellness complexen waar u prima kunt onthaasten. Vanaf uw vakantieadres vindt u er altijd wel één welke dicht bij uw vakanietiepark is. Wij hebben zelfs een aantal luxe villa's welke wij op onze website Recreatiewoning.nl aanbieden welke zelf voorzien zijn van bijvoorbeeld een sauna of bubbelbad. U hoeft er dan niet eens uw eigen recreatiewoning voor te verlaten.  
Het aanbod van vakantiewoningen in de provincie Gelderland is erg divers. De recreatiewoningen kunnen we onderverdelen in de volgende woningtypes: chalet, bungalow, appartement, villa, boerderij en traditioneel vakantiehuis. Lang niet alle vakantiehuizen liggen dan ook op een vakantiepark. U kunt dus ook een onderkomen huren waar u veel privacy heeft.  
Ook een groot voordeel is dat Gelderland op een goed bereikbare locatie ligt. En van daaruit kunt u ook prima leuke dagtripjes maken naar een andere provincie of bijvoorbeeld de grens over gaan naar Duitsland. Ook zijn er door de hele regio heen meer dan genoeg museums, pretparken, etc. Zodat u op dit vlak prima uit de voeten kunt. En als het een vakantie met kinderen betreft er dus ook voldoende leuke activiteiten zijn. U bent dus niet uitsluitend op uw vakantiewoning aangewezen.

Waarom niet eens een vakantiehuis huren in Groningen
Bent u iemand die niet te ver wil reizen voor zijn vakantieadres en vooral de rust wil opzoeken ! Dan is een vakantiewoning huren in de provincie Groningen een perfect optie. Hier treft u nog typerende Groningse ruimte. Het landschap is er prachtig en wijds. Er zijn ook talloze leuke dorpjes te vinden waar u een bezoek aan kunt brengen maar geen last heeft van het massatoerisme. Ook niet als u in deze regio een vakantiehuis in het hoogseizoen huurt. Ook als u van actief bewegen houdt tijdens uw vakantie dan zult u aan uw trekken komen. Wandelen en fietsen is hier nog echt genieten. Vanuit uw recreatiewoning kunt u dan ook uitstekend leuke tochtjes maken. Als vakantieganger zult u zich dus prima vermaken. 
Als u toch eens de drukte wilt opzoeken in de provincie Groningen dan is de gelijknamige stad een goede aanrader. Groningen behoort zonder twijfel tot één van de mooiste steden van Nederland. U kunt hier als toerist een leuke stadswandeling meken, een museum bezoeken of eens lekker culinair gaan genieten in één van de vele restaurants die deze provinciehoofdstad rijk is. En waarom zult u het niet doen, het is tenslotte vakantie. Als u tegen de avond terug gaat naar uw vakantiehuis al dan niet in een vakantiepark, zult u moe maar voldaan zijn naar weer een leuke vakantiedag.
Recreatiewoning.nl heeft dan ook een leuk aanbod van vakantiehuizen in de provincie Groningen.

Geniet optimaal van uw vakantie in Limburg vanuit uw eigen vakantiehuis
De provincie Limburgligt in het het zuiden van Nederland en grenst aan landen als Duitsland, Luxemburg en België. Het is de perfecte regio om een vakantiewoning te huren. Deze provincie verrast de vakantieganger steeds opnieuw. Op het vlak van recreatie is er voor de vakantiegangers dan ook erg veel te beleven en te zien. Limburg heeft zijn geheel eigen uitsraling, welke de vakantieganger op zeker gaat bekoren.  Het glooiende Limburgse landschap is prachtig. Als een lappendeken liggen groene weilanden en bruine akkers. Een vakantiehuis huren kunt u veelal in of vlakbij de leuke Limburgse dorpjes en tijdens uw vakantie een stad bezoeken ? Doe dan eens de stad Maastricht aan. In deze stad waant u zich tijdens uw vakantie in Nederland in het buitenland. Maar uw recreatiewoning is nooit ver weg.  De vakantiehuizen welke wij in de provincie Limburg in de verhuur hebben bezorgen u op zeker afwisselende en verassende vakantie. Of u nu een op zich zelf staand huisje huurt of een bungalow gaat huren op een vakantiepark. U zult een leuke vakantieperiode doormaken.
Een vakantiehuis huren aan de Maas ?
De Noordelijke regio van Limburg ontsloten door de rivier de Maas. Deze prachtige watergang kan mooi een bijdrage leveren aan uw vakantie. Het is dan ook mogelijk om uw vakantiewoning of chalet te huren aan deze rivier. Van hieruit is een natuurwater als Maasplassen ook goed te bereiken en kunt u hier met een jacht of sloep een leuke dagje op het water doorbrengen.  Vanuit uw vakantiehuis in Limburg kunt u ook een lekkere wandeling of fiettocht maken er zijn diverse routes in deze zuidelijke provincie van Nederland te vinden.
Ook hebben we een aanbod van vakantiehuizen in het glooien de heuvellandschap van Limburg.  Deze streek is ook niet echt kenmerkend voor Nederland en veel mensen wanen hier zich dan ook in een ander land. Ook hier kunt u als vakantieganger ook lekker tot rust komen, maar ook een actieve vakantie is hier goed mogelijk. Wij hebben dan ook een erg leuk aanbod van vakantiewoningen in de provincie Limburg. U zult hier zich als recreatietoerist geen minuut vervelen.

Noord-Brabant leren kennen met uw vakantiewoning als uitvalsbasis
De zuidelijk gelegen provincie Noord-Brabant staat bekend door zijn prachtige natuur en typisch Brabantse gezelligheid. Tijdens uw vakantie hier uw vakantiehuis huren is dan ook een logische gedachte. En de toerist die besluit  zijn vrije tijd door te brengen in deze leuke zuidelijk gelegen regio van Nederland zal  Ontdek hier de leuke  gehuchtjes en dorpen. Maar de natuurliefhebber zal ook zeker aan zijn trekken komen tijdens zijn vakantie. Voor de wandelaars zijn er prachtige bossen, heidevelden en zandrijk gebied.  Het aanbod  vakantiehuizen in de provincie Noord-Brabant is ook erg divers. Wij hebben voor de natuurliefhebbers speciaal op onze website een huuraanbod van  vakantiewoningen midden in de natuur. U kunt dus tijdens uw vakantieperiode de dag met een heerlijke wandeling of fietstocht beginnen. Zo vanuit uw eigen recreatiewoning.
De regio Noord-Brabant is een echte groene provincie en heeft dan ook een aantal prachtige natuurgebieden in huis. Voorbeelden hiervan zijn de Groote Peel, de Drunense duinen en De Kempen. U kunt zo een actieve dag voorstellen voordat u moe maar voldaan aan het eind van de middag terugkeert bij uw vakantiewoning, hier kunt u dan weer heerlijk tot rust komen op uw bungalowpark. Voor een actueel aanbod van recreatiewoningen welke te huur zijn kunt u op onze website kijken voor een actueel aanbod.

Lekker een paar dagen een vakantiewoning huren in Noord-Holland
De hoofdstad van Nederland, Amsterdam ligt in deze provincie. Maar naast het maken van een stedentripje kunt u er ook lekker genieten van een dagje naar het strand. We hebben het hier over de provincie Noord-Holland, er is van alles te doen in deze levendige regio. Een vakantiehuis huren is dag ook een goed idee. Want er zijn ook meer dan genoeg musea te bezoeken en niet te vergeten ook enkele fraaie natuurgebieden welke de moeite waard zijn voor de actieve vakantieganger. Vooral in de zomer zijn er tal van evenementen en festivals welke voor de toerist interessant zijn om te bezoeken. Voor wandelaars en fietsers zijn er diverse fraai aangelegde wandel- en fietsroutes, zowel door prachtige natuur als over dijken en door dorpjes. De provincie is ook ingericht op de watersporter, dit is ook logisch, omdat een deel van Noord-Holland grenst aan de Noordzee. Als u visliefhebber bent kunt u er ook voor kiesen om een dagje zeevissen te gaan.
Voor de recreant zijn er dan ook diverse vakantiehuizen welke te huur worden aangeboden in deze regio. Een recreatiewoning huren mag dan ook geen probleem zijn voor de vakantieganger.

Waarom een vakantiehuis in Overijssel online boeken
Overijssel in een provincie welke de toerist veel te bieden kan hebben. Het mag dan ook voor zich spreken dat Recreatiewoning.nl een goed aanbod van vakantiehuizen in deze regio heeft welke u in veel gevallen gelijk online kunt boeken op onze website. In Overijssel kunt u nog het echte gemoedelijke leven ontdekken, waar in Nederland komt u dat nog tegen ? Een vakantiewoning huren in het groen is dan ook goed mogelijk in Overijssel. Het aanbod vakantiewoningen welke u kunt vinden zijn zeer divers. Op het platteland uw vakantie doorbrengen is mogelijk. Maar ook bij of in een typisch Twents of Sallands dorpje is het mogelijk om een recreatiewoning te boeken. Wat heeft de provincie Overijssel dan te bieden aan de vakantieganger ?  Er is meer dan genoeg te beleven tijdens jouw vakantie in Overijssel, je kunt er prima fietsen, wandelen of een ontspannen tochtje met de huifkar maken. Er zijn diverse wanelroutes te verkrijgen bij het VVV-kantoor.
Geniet tijdens je tijd die je doorbrengt in deze oostelijke regio van de Kastelenroute of  de Twentse Sagenroutes. De vakantie doorbrengen bij de boer is trouwens ook mogelijk. Met een beetje geluk kun je een leuk appartement huren in een verbouwde schuur. Of reserveer je een klein vakantiehuisje achterop het boerenerf.   De provincie Overijssel staat ook bekend om zijn vele kastelen en oude havezaten, er zijn er honderden van gelegen door de hele provincie. 
Met de kinderen op vakantie ? Geen probleem, Overijssel heeft ook voor deze doelgroep veel te bieden. In Overijssel zijn diverse pretparken, museums en evenementen die zeker een bezoek waard zijn tijdens je vakantie in Overijssel. Enkele aanbevelingen zijn: Avonturenpark Hellendoorn, het Ecodrome in Zwolle en de Waarbeek in Hengelo. Uw kinderen zullen hier een schitterend dag uit beleven. Met de auto zijn deze locaties goed te bereiken vanaf uw vakantiewoning. 
Er zijn ook een aantal leuke vakantieparken waar u voor u gehele gezin een leuk vakantiehuis kunt huren. Veel van deze bungalowparken hebben ook voorzieningen als een overdekte speelhal en subtropisch zwembad. Dus als het een dag wat minder weer is zullen uw kinderen toch prima vermaken tijdens de vakantie.


Op vakantie in de provincie Utrecht
Een vakantiehuis huren in deze veelzijdige en bruisende regio is wellicht een prima idee. Alleen al om de stad Utrecht  te bezoeken zou het een aanrader zijn. U zult zich hier tijdens uw vakantie prima een dag kunnen vermaken. Maar deze provincie heeft de toerist meer te bieden. Een vaktiewoning boeken op loopafstanden van een mooi bosrijk gebied is voor de ware natuurliefhebber natuurlijk ook optimaal genieten tijdens zijn of haar vakantie. Vooral in en rondom natuurpark de Utrechtse Heuvelrug is het prima vertoeven. In de nabijheid zijn ook diverse leuke dorpjes en klein stadjes te bezoeken welke getuigen van een rijk verleden. Maar vanuit uw vakantiehuisje een dagje watersporten kan ook een serieuze optie zijn. Je hebt in de provincie Utrecht o.a. de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen. Het is zelfs mogelijk om op onze website een recreatiewoning aan het water te huren. Dit geeft uw vakantie op zeker een nieuwe dimensie.
Bent u een fervent fietser dan is de De Hollandse Waterlinieroute een absolute must voor u. Deze fietstoch is bijna 150 kilometer lang en brengt u langs de mooiste punten van de provincie Utrecht. Moe maar voldaan zult u tegen de avond weer terugkeren in uw vakantiehuis. Een vakantie doorbrengen in het centrale deel van Nederland zal u zeker gaan bevallen.

Lekker een vakantiehuis huren in de provincie Zeeland
Deze regio kan u tijdens uw vakantie bijna alles bieden waar u als vakantieganger naar op zoek bent. Wij hebben in de provincie Zeeland dan ook een groot aanbod van vakantiehuizen op onze website.  Zon, zee, strand, veel geschiedenis en een levendige cultuur. Historische stadjes en pittoreske dorpjes aan de kust en in het binnenland van de provincie. Ook de natuur in Zeeland is prachtig. Prachtige stranden, glooiende heuvels en bossen om door te wanden of te fietsen. Dit alles zorgt voor een leuke vakantie in Zeeland. Een vakantiewoning huren is dan ook zeker een goede optie. Kijk eens op onze website voor de verschillende huurtarieven van de recreatiewoningen.
Zeeland is zeer rijk aan historie, sinds de middeleeuwen loopt de strijd tegen het water als een rode draad door de geschiedenis. Historische stadjes zoals Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en het prachtige plaatsje Veere zijn prima te bezoeken vanuit de Zeeuwse vakantiehuizen. Ook op culinair gebied is er voor de toerist voldoende om van te genieten in de provincie Zeeland. Vooral de liefhebbers van verse vis kunnen genieten van diverse lokale Zeeuwse gerechten waar heerlijke verse vis in verwerkt zit. De geschiedenis van Zeeland staat vooral in het teken van de strijd tegen het water. Schenk hier tijdens uw vakantie ook eens aandacht aan. Er zijn interessante exposities welke over dit onderwerp gaan.  

Recreatiewoning te huur in Zuid-Holland
Op vakantie gaan in Nederland komt steeds meer in trek, welke provincie is het meest geschikt voor u om een vankantiehuis te huren. Misschien is Zuid-Holland wel de regio voor u. Deze streek heeft de vakantieganger levendige badplaatsen met fraaie standen, met hierachter een prachtig duinenlandschap waar u tijdens uw vakantie heerlijke wandelingen kunt maken. Er zijn aan de kust van Zuid-Holland ook diverse vakantiehuizen welke te huur worden aangeboden.
De provincie Zuid-Holland is veelzijdig, levendig en biedt voor elke toerist wel iets leuks. Vanuit uw vakantiepark kunt u bijvoorbeeld een leuke dagtrip mkanen naar de Keukenhof, vooral tijdens een voorjaarsvakantie moet u dit doen, alles staat dan prachtig in bloei. Ook kunt u dan prachtige fiestochten of autoritjes maken. U zult versteld staan van de kleurenpracht welke de bollenvelden afgeven. Het is ook mogelijk een vakantiewoning te huren midden tussen deze velden. Bezoek vanuit uw vakantiehuisje in de provincie Zuid-Holland ook eens een prachtige stad. Gouda is een absolute aanrader om aan te doen tijdens uw vakantie, maar ook Leiden is absoluut de moeite waard. U kunt hier lekker de toerist uithangen. Een vakantiehuis boeken in de provincie Zuid-Holland mag geen enkel probleem zijn. Het aanbod van de diverse vakantiewoningen in deze prachtige streek is groot genoeg. Tot ziens in Zuid-Holland.

Vakantiehuis huren op de Waddeneilanden betekent privacy
Deze eilanden groep zijn zeer geliefd bij Nederlanders (maar ook Duitsers) voor het maken van een korte vakantie of weekendje weg. Op de Waddeneilanden kunt u heerlijk aan het strand uitwaaien en zodoende de alledaagse beslommeringen van u af gooien. Een vakantiewoning of appartement huren op één van de eilanden is dan ook geen verkeerd idee. De Waddeneilanden bestaan uit  Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog elk eiland heeft zijn eigen uitstraling en heeft daardoor ook zijn eigen vakantiegangers. Er zijn op de eilanden diverse vakantiehuizen te huur. Maar ze hebben het thema "rust" allemaal hoog in het vaandel staan. Het is mogelijk een vakantiewoning aan de kust te huren, maar u kunt ook een appartement boeken midden in het centrum van een dorp. Vooral als u van fietsen of wandelen houdt zult u merken dat een eiland als Ameland of Terschelling perfect bij u past. Doordat u de eilanden per boot moet bezoeken, maakt het dat u direct op de boot als een uniek vakantiegevoel krijgt. Ondanks dat u in Nederland op vakantie gaat, voelt het of u zich in een ander land bevindt. Een vakantiehuis huren op de Waddeneilanden is alleen daarom al een goede reden.