Onmisbare gadgets voor op vakantie!

geplaatst op 01-02-2016
 Zomervakantie 
 Rondreis 
 Wintersport 
alt

Er zijn tegenwoordig tal van verschillende applicaties beschikbaar voor uw smartphone, die het reizen makkelijker maken! Denk bijvoorbeeld aan handige apps met kaarten die u offline kunt gebruiken, apps met informatie over toeristische trekpleisters in de buurt, enzovoorts. Bent u echter op de hoogte van verschillende onmisbare gadgets voor uw vakantie naar een recreatiewoning of vakantiepark? In dit artikel bespreken we een aantal van deze gadgets, die uw vakantie nog fijner maken. Naast een standaarduitrusting met een camera, een telefoon en een laptop, zorgen deze gadgets voor meer comfort tijdens uw reis!

Tip #1: de Xtrom Powerbank

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen ze, een powerbank. Zeker nu men steeds minder zuinig is met de batterij van een telefoon of camera! Daarbij gaat een dergelijke batterij van zichzelf vaak al een stuk minder lang mee. Met een powerbank is het mogelijk om uw telefoon of tablet tot wel zeven keer opnieuw te kunnen opladen, zonder dat de powerbank aan het stroom moet. Ideaal voor tijdens een lange vliegreis, een autoreis of gewoon voor op de camping als er even geen stroom is. De Xtrom Powerbank is een kwalitatief sterke accu, waarmee u verschillende apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Het enige wat u nodig heeft, is een usbkabel waarmee u het apparaat aan de accu kunt hangen.

Een van de voordelen aan deze powerbank, is dat de powerbank automatisch stopt met het leveren van stroom als een apparaat volledig opgeladen is. Dit maakt de powerbank bijvoorbeeld ideaal voor in de nacht, als u een apparaat tijdens het slapen wilt kunnen opladen. Een nadeel is de lange tijd die het kost om de powerbank zelf volledig op te laden. Let bij de aanschaf van een powerbank vooral op het vermogen van de powerbank, aangeduid met mah. Des te hoger het vermogen is, des te sterker de accu ook werkt! Hiermee is een lege batterij verleden tijd.

Tip #2: Fugoo bluetooth speaker

Gaat u gezellig met het hele gezin of zelfs met uw familie op vakantie richting uw vakantiewoning? Een bluetooth speaker mag in dat geval niet ontbreken tussen uw technische reisgadgets. Muziek is immers onmisbaar tijdens een gezellige avond op een camping of in uw recreatiewoning. Welke muziek krijgt uw voorkeur op een zwoele zomeravond? Een van de beste bluetooth speakers, is de Fugoo bluetooth speaker.

Deze speaker zorgt voor een goede kwaliteit muziek, met een fijne bas. Daarbij is de speaker stootvast, waterresistent en beschermt de behuizing de speaker tegen stof, zand en ander afval. Hoewel de speaker er vanzelfsprekend niet voor gemaakt is, kunt u deze dus per ongeluk in het water laten vallen bij bijvoorbeeld het zwembad of een meertje. Een ander voordeel aan deze speaker, is de lange accuduur van het apparaat. Wanneer u de speaker aan de laptop hangt, zal deze tot maximaal veertig uur zorgen voor muziek. Bij het afspelen van muziek via een bluetoothverbinding, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon of tablet, gaat de speaker minder lang mee: maximaal twintig uur. Toch is dit een stuk langer, dan de meeste andere speakers! Waar neemt u deze speaker mee naar toe? 

Tip #3: de Huawei Mifi router

Wilt u overal toegang hebben tot het internet, om bijvoorbeeld uw mailtjes te lezen, het laatste nieuws door te nemen, enzovoorts? Met een zogenaamde mifi router, ook wel mobiele wifi router genoemd, is dit mogelijk! Het apparaatje is compact en kan overal mee naar toe genomen worden. Plaats een simkaart in het apparaat, om tot wel tien apparaten met het mifi netwerk te verbinden. Zo kunt u op één simkaart internetten via uw mobiele telefoon, via uw tablet en zelfs via de laptop.

Zeker wanneer uw recreatiewoning of vakantiehuis niet op een vakantiepark ligt, is er niet altijd wifi beschikbaar in de buurt. Deze Huawei mifi router biedt in dit geval de uitkomst! Zo kunt u overal informatie opzoeken, de route bekijken, etc. We raden u aan om een lokale simkaart te gebruiken in het apparaat, omdat dit de meest goedkope oplossing is vaak. Er zijn ook speciale simkaarten beschikbaar, om het apparaat overal ter wereld te kunnen gebruiken.