Zondag is het shopdag op Recreatiewoning.nl

geplaatst op 09-01-2015
 Zomervakantie 
 Rondreis 
 Wintersport 
 Wandelen 
 Tweede woning 
 Camping 
 Citytrip 
alt

De website van Recreatiewoning.nl is een drukbezocht online medium en dit zeven dagen per week. Toch is het eigenlijk een vast gegeven dat de zondag de topdag wat betreft aantal bezoekers. Het bezoek op die dag is breed georiënteerd en neemt rustig de tijd om de site rustig uit te pluizen.
De huur- en koopsector worden goed bezocht,  maar ook de doelgroep die reeds een tweede huis heeft doet de nodige research op Recreatiewoning.nl of heeft in sommige gevallen interesse om zijn of haar 2de woning te huur en/of te koop aan te bieden middels een advertentie op onze website. Lang niet altijd wordt er door deze groep direct een volgende stap ondernomen maar de zondag is de belangrijkste oriëntatiedag van de week.

vakantiehuis huren, recreatiewoning verkopen, juridische research, etc. allemaal op de zondag

Op de zondagen is het eigenlijk vaste prik, hoge bezoekersaantallen en serieuze websitebezoekers op Recreatiewoning.nl. Ook op andere dagen wordt de website goed bezocht maar het lijkt erop dat op de laatste dag van het weekend doelgericht naar relevante informatie wordt gezocht.
Veel mensen zijn bijvoorbeeld op zoek naar een gericht huuraanbod van vakantiehuizen in een bepaald lang en regio. Maar ook het koopaanbod van tweede huizen mag zich verheugen in een stijgende belangstelling.  De zondag is natuurlijk ook een heerlijke dag om je online te oriënteren op dit soort zaken en helemaal als de weergoden tegenwerken en het geen weer is om een buitenactiviteit te ondernemen.
Ook erg populair is de artikelen sectie op de website hier tref je over gerelateerde zaken nuttige informatie aan, geschreven door mensen die actief zijn in de tweede woning- en vakantiemarkt.
De juridische sectie wordt met name goed gelezen en het is ook mogelijk om middels een online reactieformulier vragen te stellen aan de auteur. Op de zondagen heeft de gemiddelde websitebezoeker natuurlijk ook net wat meer tijd om zich eens in te lezen in een bepaald onderwerp.

zondag Recreatiewoning.nl bezoeken is dikwijls maandag terugkeren op de website

Zoals al eerder in dit artikel aangegeven is de zondag de best bezochte dag wat betreft bezoekersaantallen. Maar dit is voor veel mensen wel een dag van het inwinnen van gerichte informatie.
De consument zoekt dan bijvoorbeeld naar een leuke vakantiewoning om te huren of is zich aan het oriënteren op de aankoop van een tweede huis. Vaak zie je dat de websitebezoeker het even moet laten bezinken en dan op de maandag (of later in de week) terugkomt om bijvoorbeeld een vakantiehuisje online te boeken of meer informatie aan te vragen over een bepaalde recreatiewoning die middels een advertentie te koop wordt aangeboden op de website. Deze handelingen komen nogal eens voort uit een eerste bezoek op de zondag.  En hoewel dit de drukste dag van de week is wat betreft online bezoekers bent u natuurlijk zeven dag per week welkom op de website van Recreatiewoning.nl!