Parkeren op Schiphol en snel op vakantie

geplaatst op 01-09-2014
 Zomervakantie 
alt

Vakantiehuizen
Naast de georganiseerde reizen naar grote hotels en resorts wordt vandaag de dag steeds vaker een vakantiehuis geboekt. Dit biedt veel voordelen ten opzichte van de veelal massale resorts en hotels in binnen en buitenland. Zo is u privacy een stuk beter gewaarborgd en kunt u optimaal van u welverdiende rust genieten. Op internet kunt u tussen vele aanbieders kiezen die meerdere vakantiehuizen aanbieden. Veel aanbieders bieden de huizen aan voor een bepaalde periode waarin de huizen per week geboekt kunnen worden, de beschikbaarheid kan online gevonden worden. De reis ernaartoe wordt over het algemeen door de klant zelf bepaald. De manier van reizen wordt uiteraard bepaald door de afstand naar bestemming.

Verre bestemmingen
De groei van het aantal huizen is niet allen te merken binnen Nederland of zelfs de Benelux. Veel huizen die worden aangeboden via internet of reisorganisaties bevinden zich binnen Europa of zelfs daarbuiten. Op zich geen probleem echter de reis ernaartoe zal wel besproken moeten worden. Veel bestemmingen liggen op een dermate grote afstand dat een vliegreis noodzakelijk is. Een grootste deel van de reizigers zal zelf de vlucht regelen naar de vakantiebestemming. Mede dankzij de vele ticketaanbieders mag dit vandaag de dag geen probleem meer vormen. De makkelijkste stap is om vervolgens met eigen vervoer af te reizen naar de luchthaven om daar uw reis zorgeloos te beginnen.

Parkeren op de luchthaven
Het overgrote deel van de internationale vluchten gaat via Schiphol. De kans dat u via Schiphol reist op weg naar uw bestemming is dan ook aanzienlijk. Parkeren bij Schiphol kan een dure aangelegenheid zijn als u niet weet waar u van te voren een parkeerplaats kunt reserveren. Rondom Schiphol bevinden zich veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van parkeerruimte voor vakantiegangers. De bedrijven bieden meestal een veilige parkeerplaats op een terrein die 24/7 geopend is. Door uw parkeerplek van te voren te reserveren kunt u tot wel 40% op de parkeerkosten besparen. Als u een reservering heeft gemaakt kunt u op de dag van vertrek gewoon op de afgesproken tijd naar de parking rijden. U kunt uw auto zelf parkeren of deze wordt soms door een medewerker geparkeerd, om vervolgens met de shuttleservice naar het vliegveld te worden gebracht. Bij terugkomst kunt u bellen met de chauffeur en deze komt u vervolgens weer halen van Schiphol om u naar uw auto te brengen.