Rondreis en vakantie in Andalusië!

geplaatst op 05-10-2019
 Zomervakantie 
 Rondreis 
 Wandelen 
 Citytrip 
alt

Wanneer je helemaal wilt genieten van rust en privacy tijdens de koude winter zou een uitstapje naar Andalusië in Zuid-Spanje één van de mogelijkheden kunnen zijn. Er zijn verschillende vakantiehuizen in Zuid Spanje die je kunt boeken voor een heerlijke vakantie. Deze vakantiehuizen hebben een prive zwembad zodat je tijdig kunt afkoelen van het heerlijke zonnetje wat in Zuid Spanje schijnt.

Een SEO bedrijf zou je eventueel kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw website om meer vakantiehuizen te verhuren binnen een korte tijdsbestek. Hoger in Google staan is daarvan één van de belangrijkste kenmerken om meer online zichtbaarheid te genereren.

Rondreis door Andalusië maken

Sevilla
Met gracieuze gebouwen, paardenkoetsjes en schaduwrijke sinaasappelbomen doet Sevilla zonder meer romantisch aan. De plek waar Sevilla zich bevindt, werd al vóór de komst van de Romeinen bewoond. Uiteraard moet er ook een bezoek gebracht worden aan de Giralda. Deze wordt beschouwd als het mooiste overblijfsel uit de tijd van de Almohaden. Een stad die tijdens je Andalusië rondreis niet mag ontbreken.

Cordoba
In Cordoba kunt u de gehele dag door de straatjes slenteren en uw ogen uitkijken in de talloze patio’s. Hoewel mei en juni de prachtigste maanden zijn, is er gedurende het hele jaar meer dan voldoende te zien en volop te genieten. Hoogtepunt is een bezoek aan de Mezquita.

Granada
Deze stad is het symbool van de verfijnde cultuur van Moors-Spanje met het Alhambra als indrukwekkend hoogtepunt. Toen de Moren in 1492 definitief uit Granada werden verdreven, slaakte – volgens een legende- de verslagen Emir Boabdil een diepe zucht. Hij kon zijn tranen niet bedwingen terwijl hij een blik wierp op de schitterende stad, waar zijn voorvaderen gedurende zeven eeuwen aan hadden gebouwd. Tijdens de rondreis Andalusië een ´must-see´.

Ronda
De in het Andalusische gebergte gelegen stad Ronda behoort door haar fraaie ligging tot de mooiste steden in Zuid-Spanje. Tot 1485 was de stad in Moorse handen. De Moorse poort en de Moorse baden zijn hier mooie voorbeelden van. De oude binnenstad (het echte witte dorp) van Ronda wordt gescheiden van het nieuwere gedeelte door de indrukwekkende kloof "El Tajo" (100 meter diep).

 

Malaga
Málaga is een typisch Andalusische havenstad aan de zonnige (de naam zegt het al!) Costa del Sol, waar de zon gemiddeld maar liefst 320 dagen per jaar schijnt! Tijdens een wandeling door de charmante oude stad, heerlijk typisch Andalusisch, lijkt het verleden te herleven. De stad is rijk aan bezienswaardigheden, waaronder de ruïnes van het Romeinse amfitheater en van het Alcazaba fort en boeiende musea. Een vakantie in Málaga is een belevenis op zich.

Tijdens een rondreis Andalusië 15 dagen kun je bijvoorbeeld ook Gibraltar, Jaen, Almeria en Cadiz bezoeken. Voor meer Andalusië rondreis tips kun je contact met ons opnemen.