Snel wennen aan je bed in je vakantiewoning!

geplaatst op 25-06-2019
 Zomervakantie 
 Wintersport 
 Tweede woning 
alt

Neem een traagschuim matras mee naar jouw vakantiewoning

Vakantie vieren is natuurlijk prachtig en heerlijk ontspannend. De jaarlijkse vakantie, of je nu één keer of vaker gaat, is een moment waar je vaak al enkele maanden van tevoren naar toe leeft. Even helemaal tot rust komen in een andere omgeving: wat is er relaxter dan dat? Maar vaak blijkt het met uitrusten een beetje tegen te vallen als het bed niet in orde is. In veel vakantiehuizen is het matras van slechte kwaliteit, doorgezakt en verouderd. Hierdoor wordt je lichaam niet goed ondersteund en kom je niet volledig tot rust. Met een traamschuim topmatras, die zich perfect naar jouw lichaam vormt, ben je verzekerd van een perfecte lichaamsondersteuning en val je als een roos in slaap en je vakantiehuis. 

De voordelen van een traagschuim topmatras

Een topmatras van traagschuim heeft als belangrijkste voordeel dat je deze eenvoudig op een matras kunt leggen en zo gegarandeerd bent van een goede lighouding. Een lighouding waarbij je ruggengraat goed recht ligt. Een traamschuim topmatras zorgt voor zo weinig drukpunten op het lichaam, waardoor je in een natuurlijke houding ligt en snel in slaap valt. De druk wordt goed over het lichaam verdeeld. Overigens bestaan traagschuim matrassen niet volledig uit traagschuim, want dan zouden ze te zacht zijn. Een deel van het schuim in het matras is koudschuim, waardoor een goede balans ontstaat en deze zich flexibel aanpast aan jouw lichaamsvormen. Naast deze voordelen heb je een behoorlijke keuze uit traagschuim topmatrassen van diverse merken. Ook qua afmetingen en modellen zijn er tal van opties. Verder kun je topmatrassen van traagschuim op alle soorten matrassen en bedden gebruiken. Je hoeft dus niet bang te zijn: jouw perfecte schuimmatras ga je ongetwijfeld vinden.

Kies voor een relaxte vakantie en neem een topmatras mee

Waar wacht je nog op? Kies ook voor de zekerheid van een relaxte vakantie met een matras waarop je heerlijk op kunt slapen. Dit doe je door een traagschuim topmatras voor jezelf te kopen en deze mee te nemen op vakantie. Je hoeft niet bang te zijn dat je dit topmatras niet in de bagage kwijt kunt: goede topmatrassen van traagschuim kun je namelijk prima oprollen. Eventueel kun je de matras kwijt in een dakkoffer, of anders in de kofferbak. Hoe het ook zij: je hebt in elk geval een goede nachtrust in je vakantiehuis.