Social media kanalen van Recreatiewoning.nl

geplaatst op 21-03-2019
 Tweede woning 
alt

Recreatiewoning.nl heeft een groot aanbod van tweede huizen de te koop en de te huur sectie. Het aanbod is afkomstig van particulieren maar ook zakelijke partijen die middels één of meerdere advertenties hun recreatiewoning(en) via deze website aanbieden.
Maar daarnaast zijn er ook veel artikelen met informatie te vinden over de juridische kant bij koop of huur, belastingtechnische info, etc. Ook is er een landen-, regio- en plaatsnaam dossier waar de consument meer te weten kan komen over een bepaalde locatie waar de tweede woningen te koop en/of te huur staan.
Doordat er veel op informatie wordt gezocht op Recreatiewoning.nl hebben wij ook een aantal social media kanalen die hier op inspelen. Dit zijn Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest. Hieronder enige aanvullende info over deze service biedende online kanalen.

het Facebook kanaal van Recreatiewoning.nl
Via onze Facebook kanaal communiceren wij artikelen die zijn te vinden op onze website. Deze artikelen zijn over het algemeen geschreven door mensen uit het vakgebied.
Ook worden nieuwe advertenties van 2de huizen die in het verkoop of verhuur segment zijn geplaatst gepromoot via dit sociale kanaal. Onze Facebook account heeft een aantal duizenden volgers dat geeft al wel aan dat de consument en volgers van de doelgroep graag op de hoogte blijven van allerlei ontwikkelingen en nieuw tweede huizen + vakantiewoning aanbod.

de X account van Recreatiewoning.nl
Onder veel Nederlanders en Belgen is Twitter bekend als een social media instrument waarmee je in maximaal 140 tekens een bericht kunt plaatsen. Het mooie aan de beknopte tekstlengte is dat je in enkele woorden de kern van de boodschap moet weergeven. Ook de kanaal wordt goed gevolgd door ruim tweeduizend Twitteraars. Heb jij een ook account op dit social media platform, bezoek onze account dan eens en meldt je desgewenst als volger aan.


Pinterest het nieuwste social media kanaal waarop we actief
Recreatiewoning.nl heeft na enige twijfel ook besloten om op Pinterst actief te worden. Hier tref je geen nieuwsberichten aan maar fotomateriaal van (een klein deel) van het op onze website aanwezige huuraanbod. We hebben de collages wel ingedeeld op landen en regio’s zodat je snel het aanbod kunt bekijken waar je naar op zoek bent. Ook hier wordt de schare volgens langzaam groter. De meeste mensen die een vakantiehuis willen huren via internet bekijken eerst het fotomateriaal. Behoor jij ook tot deze groep dan is het zeker aan te raden om ons Pinterest kanaal een keer te bezoeken.