Steel de show met de badkamer in jouw vakantiewoning

geplaatst op 30-09-2021
 Tweede woning 
Wil je graag dat jouw gasten kunnen genieten van een uiterst comfortabele en stijlvolle badkamer? In dit artikel lees je alles over de nieuwste badkamertrends. Zo wordt de badkamer ongetwijfeld de mooiste kamer van jouw vakantiehuis!
alt

1.   Hotel-chique

Waar wit in de meeste traditionele badkamers de boventoon voert, komt de donkere badkamer tegenwoordig steeds vaker om het hoekje kijken. Het lijkt wellicht een behoorlijk gedurfde trend, maar de warme, donkere kleurtinten, gecombineerd met luxe accessoires, geven de badkamer binnen no-time een hotel-chique uitstraling. Wie wil dat nou niet in een vakantiehuis?

2.   Retro

Terug van weggeweest: de retrobadkamer. Als je voor deze trend kiest, moet je niet bang zijn voor kleur. In deze badkamer worden patronen en materialen die we kennen uit het verleden in een modern jasje gestoken. Denk maar aan prachtige kleurrijke terrazzo tegels, gecombineerd met oranje-, roze-, en paarstinten.

3.   Hout(look)

Vloeren, wandpanelen, wastafelmeubels en accessoires in hout(look), zijn het helemaal in badkamerland. Een goede match met een houten vakantiewoning. Hout heeft een van nature warme uitstraling en geeft daardoor direct een aangename knusheid aan de badkamer. Goede ventilatie is hierbij echter wel essentieel.

4.   Trendkleur groen

Groen is een buitengewoon populaire trendkleur. Inmiddels is de kleur niet meer weg te denken uit eigentijds interieurs en heeft ze zelfs de moderne badkamer bereikt. Voeg deze trendkleur toe aan jouw badkamer door te kiezen voor groene tegels, mooie planten en stijlvolle accessoires.

5.   De slimme badkamer

In deze moderne tijd waarin de technische snufjes ons om de oren vliegen, kan de badkamer natuurlijk niet achterblijven. Ook badkamers worden steeds ‘slimmer’. Smart douchepanelen, sensorlampen en waterbesparende kranen en douches zorgen voor ongekend gemak in deze badkamers van de toekomst. Wedden dat je daar indruk mee maakt op je gasten?!

6.   Blijvende favorieten

Sommige trends lijken nooit te vervelen. Zo zijn de betonlook vloer- en wandtegels, industriële badkamer(stijl), stalen douchewanden en zwarte kranen nog steeds ongekend populaire badkamertrends. Van de nieuwste design meubels, opvallende eyecatchers tot functionele oplossingen en praktische accessoires, bij Badkamerdepot vind je het allemaal!