Trends voor jouw recreatiewoning vuurschaal en begint met een de Adezz plantenbak

geplaatst op 10-08-2020
 Tweede woning 
alt

Heb je een recreatiewoning die je af en toe wilt verhuren en wil je graag dat vakantiegangers zich bij jou echt thuis voelen? Vraag je je af hoe belangrijk het interieur van je huisje nu eigenlijk is, aangezien veel mensen het alleen gebruiken om te overnachten? Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: zowel het interieur als de tuin rondom je huisje is heel belangrijk! Hoewel je vaak actief bezig bent tijdens je vakantie en misschien helemaal niet veel tijd in en bij het huisje zelf doorbrengt, is het toch ontzettend fijn om thuis te komen op een plek waar je je prettig voelt. Een gezellige, warme en luxe uitstraling geeft je als vakantieganger toch net dat beetje meer comfort. Het is daarom van belang om ervoor te zorgen dat je vakantiewoning on point is qua interieur. Hoe doe je dat? In dit artikel gaan we het hebben over sfeermakers als een vuurschaal en stijlvolle Adezz plantenbakken.

Je hebt een recreatiewoning. Welke stijl kies je?

Een recreatiewoning wordt vaak gebruikt als tweede woning en wordt daarnaast vaak verhuurd als je er zelf geen gebruik van maakt. Als je denkt aan het interieur van een recreatiewoning die je wilt verhuren, dan is het daarom nodig om je persoonlijke stijl even los te laten. Natuurlijk kun je er wel persoonlijke dingetjes aan toevoegen, maar over het algemeen is het handig om je voor te stellen wat de ‘gemiddelde huurder’ fijn zou vinden. Waar zullen de meeste vakantiegangers zich bij op hun gemak voelen? En ook niet onbelangrijk: hoeveel werk wil je besteden aan het onderhoud?

Met z’n allen rond de vuurschaal!

Misschien weet je het nog wel van je eigen vakanties: met je familie rondom een knisperend vuurtje zitten als de zon al is ondergegaan en het wat frisser wordt. Je hebt nog geen zin om de dag af te sluiten, dus steek je een vuurtje aan. Warmte, gezelligheid en mooie herinneringen. Dit wil je ook voor je eigen klanten. Je kunt natuurlijk een vuurkorf neerzetten, maar je kunt ook echt uitpakken en voor wat meer luxe gaan, namelijk: een stijlvolle vuurschaal!

Een vuurschaal zorgt voor enorm veel sfeer en warmte tijdens een koele zomeravond. Een vuurschaal met een strak design wordt het stralende middelpunt van de achtertuin bij jouw recreatiewoning. Het leuke van een vuurschaal is dat je er ook vaak een rooster bij kunt aanschaffen waarop je bijvoorbeeld heerlijke burgers kunt bereiden. Zo wordt de vuurschaal een heuze barbecue en creëer je daarmee het ultieme vakantiegevoel bij je gasten die jouw huisje zullen huren. Let’s never stop making memories together wordt een quote waaraan jij met een vuurschaal actief kunt bijdragen!

Adezz plantenbak

Groen doet het altijd goed, zowel buiten als binnen. Als je een echte vakantiesfeer wilt creëren in je recreatiewoning, zorg dan voor een aantal mooie planten. Maar niet alleen de planten zijn van belang, de plantenbakken zelf hebben ook toegevoegde waarde. Stijlvolle plantenbakken gevuld met mooie, groene planten kunnen het geheel echt naar een hoger niveau tillen. Adezz loopt voorop als het gaat om stijlvolle plantenbakken. Het Nederlandse bedrijf produceert al sinds 1991 kwaliteitsproducten voor in de tuin. Deze worden vaak gebruikt door hoveniers en tuinarchitecten.

De Adezz plantenbak, die met een kleine aanpassing zowel binnen als buiten kan worden gebruikt,  is van hoogstaande kwaliteit en hebben een lange levensduur. Zet de bakken neer en je hebt er geen omkijken meer naar. Adezz werkt met verschillende materialen: hardhout, polyester, cortenstaal, aluminium en polymeerbeton. Genoeg mogelijkheden dus! Als je bijvoorbeeld een industriële stijl wilt aanhouden, kun je gaan voor aluminium of polymeerbeton. Een cortenstaal, hardhout en aluminium plantenbak doet het in allerlei stijlen goed. Combineer verschillende vormen om een speels effect te creëren. Door het grote assortiment aan verschillende plantenbakken heb je genoeg keus en mogelijkheden om een gezellige, groene en sfeervolle plek te creëren bij jouw vakantiewoning!