Upgrade je tweede woning met een fraaie poster

geplaatst op 23-02-2021
 Tweede woning 
Er was een tijd dat originele kunstwerken moeilijk en duur waren om te reproduceren. De rijkdom en het plezier die voortkwamen uit tijd doorbrengen van dichtbij en intiem met kunst was buiten het bereik van de meeste mensen. Maar dit is allemaal veranderd. Er heeft een explosie plaatsgevonden in de kunst der reproducties als gevolg van de ontwikkeling van hoogwaardige materialen, in combinatie met een dramatische daling van de productiekosten. Als u nu aan een beroemd kunstwerk denkt voor uw tweede huis, is de kans groot dat er een reproductie beschikbaar is en klaar voor verzending.
alt

Er bestaat geen beter voorbeeld dan in de wereld van reproductieposters. Van oude Hollandse meesters tot de geboorte van de abstracte schilderkunst, de popart uit de jaren 50 tot de hedendaagse kunst van nu. Als het is geverfd, getekend, bekrast of bespat op canvas, dan is er een reproductieversie beschikbaar om in het privé-comfort van uw woonkamer te laten zien. Ga naar Bimago waar je een enorme selectie reproducties kunt vinden die wachten om ontdekt te worden.

Bedrijven zoals Bimago zijn gespecialiseerd in dit vakgebied en hebben jarenlange ervaring met kunstacademies die galerijen in dienst hebben die de veeleisende klant zal waarderen. Bimago heeft letterlijk duizenden werken om uit te kiezen. Elk met liefde gereproduceerd volgens de hoogste normen, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden van het originele stuk. Verkrijgbaar met of zonder lijst.

Dus waar vind je inspiratie voor de perfecte reproductieposter? Inspiratie is overal om ons heen. Grote steden en provinciesteden hebben musea en kunstgalerijen. Breng de dag door met dwalen door hun gangen en geniet van de geschiedenis, laat hun contrasterende werken overspoelen en vul je met ideeën. Uw plaatselijke bibliotheek zal gevuld zijn met boeken over de kunstgeschiedenis, geïllustreerd met prachtige afbeeldingen van beroemde werken door de eeuwen heen.

Maar de grootste bron is ongetwijfeld het alomtegenwoordige internet. Als je eenmaal een stijl of periode in gedachten hebt, blader dan door virtuele galerijen uit elke periode van het menselijk bestaan, allemaal met een klik verwijderd.

Bepaal vervolgens of uw stuk een thuis zal vinden in een reeds bestaande ruimte waar de stijl van de kamer al is vastgesteld. Misschien een open kantoorruimte waar een zwart-wit stadsgezicht past bij de professionaliteit die u voor uw bedrijf wilt uitstralen.

Of begin je met een lege ruimte, klaar en wachtend op jou om je stijl op te leggen. Begin met street art van de wereldberoemde Banksey. Bimago biedt tientallen van zijn prenten aan in verschillende formaten, zowel staand als liggend. Een zekere manier om een ​​beetje scherpte en gruis toe te voegen aan elke kamer van het huis.

Een tienerslaapkamer zal er geweldig uitzien met een reproductie poster voor rockmuziek. Maak de woonkamer interessanter met een stukje expressionisme van Henri Matisse, of een reproductie-abstract van Mark Rothko. Pronk met je vakantiegegevens met een vintage print van Havana uit de jaren 50, die je nonchalant in de gang overhandigt.

Grote kunstwerken zijn niet langer voorbehouden aan de bevoorrechten. Met bedrijven als Bimago die reproducties produceren die bijna niet te onderscheiden zijn van het origineel, kan uw tweede huis of kantoor worden omgetoverd tot uw persoonlijke kunstgalerie. Een nieuwe weg voor uw interieur wacht erop om ontdekt te worden.