Waarom een watercooler jouw vakantiehuis compleet maakt

geplaatst op 13-10-2020
 Tweede woning 
Het is heerlijk om naar je vakantiehuis te gaan om even te ontspannen en volop te genieten. Je hebt je vakantiehuis natuurlijk van alle gemakken en comfort voorzien om heerlijk te relaxen. Maar de kans is groot dat er nog net wat ontbreekt, namelijk een watercooler. Als je een waterkoeler in je vakantiewoning installeert, is de inrichting pas helemaal compleet. Je profiteert namelijk van vele voordelen en welke dat zijn, ontdek je hier.
alt

Lekkerder dan kraanwater

Je denkt misschien dat water maar water is, maar dat is niet. Er zit een verschil in smaak tussen water dat uit de kraan komt en water dat uit een waterkoeler komt. Er komt namelijk lekker gekoeld en natuurlijk mineraalwater uit flessen van de watercooler. Dat brengt de smaak van het zuivere water tot het hoogste niveau. Een watercooler kopen voor je vakantiehuis is alleen daarom al een goede reden, maar er zijn meer redenen.

Voordeliger dan flessenwater

Misschien drink je in je vakantiehuis al geen water uit de kraan meer, maar maak je van flessenwater gebruik. Wist je dat water uit een waterkoeler voordeliger is dan flessenwater? Daarbij moet je steeds naar de winkel om de watervoorraad aan te vullen. Als je dat met de auto doet dan kost dat nog eens extra geld. Overigens ben je extra voordelig uit als je de keuze maakt om een waterkoeler rechtstreeks op de waterleiding aan te sluiten. Dat is een optie als je de smaak van gekoeld kraanwater ook gewoon prima vindt. Verder draag je met de keuze voor een watercooler ook nog bij aan een beter milieu. In plaats van vele kleine flesjes water schaf je grote flessen aan die biologisch afbreekbaar zijn. Sluit je het systeem aan op leidingwater dan heb je helemaal geen plastic overschot meer.

Meer ruimte over in de koelkast

Als je van flessenwater gebruikmaakt, is de koelkast al snel gevuld. Helemaal als het in de zomer warm is en je nog meer koel water drinkt dan in de winter het geval is. Bovendien zien de waterkoelers er modern uit en zijn deze compact vormgegeven. Je hebt dan ook niet veel ruimte nodig om een watercooler te plaatsen.

Stimulans om water te drinken

Heb je een watercooler in je vakantiehuis dan stimuleert dat om sneller even een glaasje water te pakken. Het is belangrijk om dagelijks minimaal anderhalf liter water te drinken om het vocht in je lichaam in balans te houden.