Weekendje weg in een groepsaccommodatie

geplaatst op 28-06-2016
 Zomervakantie 
alt

Dankzij deze website hebben mijn vriendinnen ik de juiste plek gevonden om een betaalbaar weekendje weg te gaan naar het het strand in een mooie groepsaccommodatie. We hebben gezocht en vergeleken op de website en kregen een aantal mooi accommodaties te zien van zowel grote als kleine groepsaccommodaties. We hebben daar de leukste en goedkoopste uit uitgekozen die pal aan het strand ligt. We zijn 2 weken geleden op vrijdag richting de accommodatie vertrokken met de auto's, de rit was al gezellig met leuke muziek en gezellig bij gekletst. We zijn met z’n 12e op de bank geploft en er die middag niet meer vanaf gekomen, even lekker genoten onder genot van een drankje en hapje. Een recreatiewoning huren is op deze manier veilig en snel te realiseren.

Genieten op het strand

De volgende dag was het super lekker weer en zijn we naar het strand gegaan wat precies aan het huisje lag. We hebben lekker aan het strand gelegen en heerlijk genoten van de rust. S ’avonds zijn we lekker gaan uit eten bij een restaurant aan de zee en konden op het terras eten. Daarna weer een lekker lui avondje op de bank met de meiden en lekker gaan slapen pas diep in de nacht

Ik keek al uit naar de volgende dag want we gingen wandelen door de natuur van Zeeland. Ik heb erg genoten en veel gezien van de natuur. Natuurlijk hebben we s ’middags even lekker geluncht en daarna weer verder gelopen door de natuur. 
Aan het einde van de dag hebben we alles ingepakt en zijn we naar huis gegaan.

Wij hebben erg genoten van een leuk, gezellig en betaalbaar weekendje weg. Volgende keer ga ik niet meer zo lang zoeken om een weekendje weg te boeken maar kijk ik gelijk op deze website.