Zo maak je je recreatiewoning helemaal af

geplaatst op 30-06-2022
 Tweede woning 
Heb jij een recreatiewoning in bezit en heeft het slechts de puntjes op de i nodig om helemaal af te maken? Waarschijnlijk heb je al een heel hoop geklust en wil je het liefst al het werk aan de woning zo snel mogelijk neerleggen. Toch zijn er een aantal elementen die je niet mag vergeten, zeker als je de woning nog wilt verhuren. Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je je thuis voelt, ook al ben je hier niet het hele jaar door. Dit kun je realiseren door op een paar details te letten. Lees snel verder!
alt

Elektrische zonwering

Als jouw woning veel zon vangt – omdat deze bijvoorbeeld op een tropische locatie gelegen is – dan is zonwering echt een must. Zo zorg je er niet alleen voor dat de airco niet dagelijks hoeft te loeien, maar ook dat je lekker van de schaduw kunt genieten. Je kunt natuurlijk een beetje naar de decoratiestijl kijken die in die omgeving veel gehanteerd wordt wat betreft zonwering, maar met een elektrisch zonnescherm kies je eigenlijk altijd goed. Bij zonwering-fabriek.nl zit je sowieso goed, want hier kun je kiezen uit zonneschermen en ritsscreens welke je met de afstandsbediening kunt controleren.

 

Sfeervolle verlichting

Sfeervolle verlichting maakt de woning, waardoor je verder bijna niet hoeft te decoreren. Zorg zowel voor binnen- als buitenverlichting om de gehele woning letterlijk in de spotlight te zetten. Regel mooie spots vanaf de oprit tot aan de deurpost en vanaf de gang tot aan de slaapkamer. Als jij bijzondere bomen of beplanting in de tuin hebt mag je deze ook extra verlichten. Dit zorgt er direct voor dat jouw gasten of jijzelf eerder en langer in de tuin gaan zitten. Tot slot is het belangrijk om voor dimbare verlichting binnenshuis te kiezen, zodat je een knusse sfeer kunt creëren waar mensen zich thuis voelen.

 

Een luxe badkamer

Een fijne badkamer is iets wat eigenlijk niet mag ontbreken in jouw recreatiewoning. Het maakt eigenlijk niet uit of je de woning verhuurt of dat je er zelf lekker van kunt genieten, een extra luxe badkamer is gewoon een extra selling point. Men huurt sneller een hotelkamer of woning waarbij er fantastische foto’s getoond worden van een luxe badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een dubbele wastafel, een fijn ligbad met jacuzzi en een inloopdouche met regendouchekop. Zet hier nog wat mooie zeepjes, bodylotion en extra benodigdheden bij en jouw luxe badkamer is helemaal af.