Zo verhuis je zonder stress

geplaatst op 07-10-2021
 Tweede woning 
Stress met verhuizen. Je ontkomt er bijna niet aan. Tijdens een verhuizing zijn er veel leuke dingen, maar ook minder leuke dingen die gedaan moeten worden. Spullen inpakken, een verhuiswagen regelen en alles weer een nieuw plekje in het nieuwe stulpje geven. Het zijn dingen die wat voorbereiding en geregel vereisen. Hoe kan je nu zorgen dat een jouw verhuizing zo veel mogelijk op rolletjes loopt? Met een aantal tips die je hier zorg je dat je stressvrij kunt verhuizen.
alt

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het ligt misschien voor de hand, maar zo simpel is het ook. Door ruim van tevoren een planning te maken, voorkom je dat je last-minute voor verrassingen komt te staan. Een verhuizing draait lang niet alleen om verhuisdag zelf, maar ook al het werk wat er voor en na de grote dag bij komt kijken. Hoeveel tijd heb je van nu tot aan de verhuisdag? Wanneer moet de huidige woning opgeleverd worden? Zet ook alle taken op een rijtje zodat je overzicht hebt en blijft houden. Op deze manier weet jij precies wat er wanneer moet gebeuren, en kan je op tijd een zetje extra geven wanneer het nodig is.

Vele handen maken werk lichter

Een verhuizing van begin tot eind zelf doen is voor één persoon vrijwel onmogelijk. Een gedeelte kun je natuurlijk zelf doen, zoals het inpakken van spullen en het schoonmaken van het nieuwe huis. Maar zoals met alle grote klussen is het fijn om een extra paar handen ter beschikking te hebben. Schakel familie en vrienden op tijd in en zorg dat duidelijk is wat er gedaan moet worden. Zo wordt de tijd van jouw persoonlijke verhuisteam zo effectief mogelijk benut. Fijn voor jouw planning, en ook fijn voor je familie en vrienden. Tijdens een lange verhuisdag, moet er natuurlijk ook gedronken en gegeten worden. Laat in de pauze  een lekkere lunch of afhaalmaaltijd bezorgen zodat de verbrande energiereserves weer aangevuld kunnen worden. Sluit de dag af met een hapje en een drankje om iedereen voor de inzet te bedanken. Zo wordt de verhuizing met iedereen op een positieve manier afgesloten en kan jij genieten van je nieuwe woning!  

Ontzorg met dit verhuisbedrijf in Hilversum

Wil je het zware werk liever overlaten aan een professional? Met dit verhuisbedrijf in Hilversum wordt jouw inboedel binnen een mum van tijd overgezet naar jouw nieuwe onderkomen. Of je nu kiest voor de verhuisservice van Holland Movers of een ander bedrijf, je bent verzekerd van een stressvrije verhuizing. Een verhuisbedrijf in Hilversum heeft namelijk veel ervaring met vele verhuizingen. Bovendien hoef je niet je lichaam uit te putten door zware dozen of meubels te sjouwen. Zo kan jij je richten op de leukere dingen van het verhuizen, zoals het inrichten van jouw nieuwe paleis! Verhuis je in een populaire tijd, zoals de lente of zomer? Contacteer dan op tijd dit verhuisbedrijf in Hilversum, zodat de hulptroepen beschikbaar zijn op jouw gewenste verhuisdatum. Zo ben je verzekerd van een soepele en zorgeloze verhuizing .