Particulier

Als particulier uw
vakantiehuis aanbieden

Recreatiewoning.nl is de perfecte locatie om wanneer u als particulier uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland onder de aandacht te brengen. Wij zorgen ervoor dat uw woning aantrekkelijk gepresenteerd word en eenvoudig vindbaar is op onze website. U kunt uw vakantiehuis zowel te huur als te koop aanbieden.
Plaats uw woning al vanaf € 65,- per jaar
Een vakantiewoning plaatsen kost slechts € 65,- exclusief btw per jaar en een koopwoning € 90,- exclusief btw per jaar.
Maak een account
Plaats uw woning al vanaf € 65,- per jaar
Een vakantiewoning plaatsen kost slechts € 65,- exclusief btw per jaar en een koopwoning € 90,- exclusief btw per jaar.
Maak een account
Recreatiewoning.nl is de perfecte locatie om wanneer u als particulier uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland onder de aandacht te brengen. Wij zorgen ervoor dat uw woning aantrekkelijk geperesenteerd word een eenvoudig vindbaar is op onze website. U kunt uw vakantiehuis zowel te huur als te koop aanbieden.

Waarom kiezen voor Recreatiewoning.nl?

Door de sterke domeinnaam Recreatiewoning.nl trekken wij gericht verkeer naar onze website en ontvangen we gemiddeld meer dan 32.000 bezoekers per maand
Direct contact met huurders en kopers, zonder tussenkomst van Recreatiewoning.nl. U betaalt dus geen extra commissie als u uw vakantiehuis verkoopt of verhuurt.
Recreatiewoning.nl heeft hoge posities in de belangrijkste zoekmachines. Daarnaast zijn wij continue actief op social media om uw vakantiehuis te promoten.
U kunt uw tweede woning snel en eenvoudig online te koop of te huur aanbieden. Via onze online omgeving kunt u zelf alles beheren. U blijft de baas over uw eigen vakantiehuis!
Maak een account Maak een account

Ervaringen van verhuurders en verkopers

alt
Mevr. S. Ikink
Eigenaar van een vakantiewoning
"Sinds enige tijd hebben wij ons vakantiehuis te huur aangeboden op de website van Recreatiewoning.nl. Hierdoor hebben wij reeds enkele huurders mogen begroeten die ons hebben weten te bereiken via onze advertentie op Recreatiewoning.nl"
alt
Dhr. Stevens
Voormalig bezitter tweede huis
"Als eigenaar van een tweede woning heb ik een besluit genomen om mijn recreatiewoning middels een advertentie op deze website aan te bieden. Door middel hiervan zijn er enkele aanvragen van mensen met interesse binnengekomen. Uiteindelijk zat tussen deze mensen de koper van mijn vakantiehuis."

De werkwijze van Recreatiewoning

1
U maakt een account aan
2
U biedt uw vakantiehuis te koop of the huur aan
3
U betaald veilig via Ideal
4
Uw advertentie staat direct online
5
Geïnteresseerden nemen rechtstreek contact met u op

Onze tarieven

U kunt uw vakantiehuis te koop of te huur aanbieden op Recreatiewoning.nl. U betaalt een eenmalig bedrag waarmee u een jaar lang uw vakantiehuis kunt adverteren.

Uw vakantiehuis te huur aanbieden kost € 65,- exclusief BTW voor een jaar. Uw vakantiehuis te koop aanbieden kost € 90,- exclusief BTW voor een jaar. Wanneer u uw advertentie na een jaar wilt verlengen is dit natuurlijk altijd mogelijk.
alt

Plaats direct uw
vakantiewoning

Maak een account