Breng de vakantie eens in Brunssum door!

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Huur een vakantiehuis in Brunssum, als natuurliefhebber kom je op zeker aan je trekken

Limburg is een echte vakantieprovincie. Met zijn glooiende natuurrijke landschappen, leuke dorpjes en prachtige steden is het bij veel Nederlanders en Belgen een geliefde plek om de vakantie door te brengen.
Wie het zuiden van deze provincie eens wil aandoen en hier een leuk weekend of midweek wil doorbrengen doet er goed aan eens een vakantiehuis te huren op Landgoed Brunssheim. Dit vakantiepark is gelegen nabij de plaats Brunssum.
U treft op deze pagina enige aanvullende informatie aan over dit deel van Limburg en het eerder genoemde recreatiepark.
Hopelijk biedt u onderstaande informatie een goed houvast in uw overweging om een vakantiewoning te boeken op het park in Brunssum. Of wellicht een leuk chalet in de omliggende regio natuurlijk!

Lekker recreëren op een vakantiepark in het zuiden van Limburg

Een vakantie doorbrengen in Limburg lijkt u top, maar er moeten wel faciliteiten te vinden zijn? Dat is mogelijk al u ervoor kies om een chalet of andersoortige vakantiewoning te huren op Langoed Brunssheim. Het gehele jaar door is het hier prima toeven en bent u niet geheel afhankelijk van de weergoden.
Het vakantiepark heeft prima voorzieningen, wat te denken van het prachtige natuurbad wat er te vinden is. Dit water gelegen op het park zelf beschikt ook over een fraai zandstrand.
De prachtige zwemvijver is er voor het hele gezin, maar aan de jonge kinderen is ook gedacht. Zij hebben de beschikking over een heerlijke speeltijd met diverse toestellen en andersoortige voorzieningen.
Ook de kinderboerderij is trouwens zeer de moeite waard. Bij mooi weer er op die fiets eruit maar deze niet bij u? Geen nood, deze kunt u gewoon op Landgoed Brunssheim huren.
Ook een avondje uit kan heel goed plaatsvinden op het vakantiepark zelf want er is o.a. een prima restaurant te vinden met een prima prijs/kwaliteitverhouding.

Ontdek het zuiden van Limburg vanuit uw vakantiewoning

Als u besluit om het zuiden van Nederland aan te doen voor uw volgende vakantie en uiteindelijk een recreatiewoning in Brunssum huurt kan deze dienen als prima uitvalsbasis.
Dit deel van Limburg heeft meer dan genoeg vertier, doe in ieder geval de prachtige stad Maastricht aan tijdens uw verblijf.
Golffanaten opgelet, vlakbij Landgoed Brunssheim is een prima golfbaan gesitueerd, in feite kunt u vanuit uw vakantiewoning in Limburg binnen enkele minuten op de green staan.
Fietsliefhebbers en fanatieke wandelaar kunnen zich alvast gaan verheugen op het prachtige natuurpark de Brunssummerheide. Talloze wandelpaden en fietsroutes zijn er hier te vinden.
Ook liefhebbers van oude architectuur en geschiedenis zullen zich vermaken als ze een dagje uitrekken voor een bezoek aan Kasteel Hoensbroek. Dit is een pareltje, een bezoek is dan ook zeker aan te bevelen.
Boek dus snel eens een vakantiewoning in Brunssum en ontdek dit deel van de provincie Limburg. Het zal garant staan voor een heerlijke vakantie!

Huur een vakantiehuis in Oost-Graftdijk

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Voorlopig koopcontact in Portugal

Geplaatst op 28-11-2019 in Juridisch & fiscaal

0 reacties

Reactie plaatsen