Vakantiepark Cape Helius in Hellevoetsluis

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Zuid-Holland is een provincie met een connectie met water en wat is er dan ook leuker om de vakantie door te brengen op een prachtig vakantiepark direct aan het water. Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden maar de absolute parel op dit vlak is toch wel resort Cape Helius in Hellevoetsluis. Dit vakantiepark is letterlijk aan de haven gesitueerd en het is dan ook mogelijk om uw boot mee te nemen naar uw vakantieadres in Hellevoetsluis. U heeft de boot dan (bijna letterlijk) binnen handbereik en dus echt binnen loopafstand van uw vakantiewoning. Dus voor een vakantie waarin het water centraal dient te staan is Cape Helius in Hellevoetsluis een prima plek. De ligging is dusdanig dat dit prachtige recreatiepark aan het water één van de leukste plekken in Nederland is als het gaat om het doorbrengen van de vakantie.

Wat heeft vakantiepark Cape-Helius in Zuid-Holland u te bieden

Natuurlijk is het prachtig als een vakantieresort in Nederland direct aan het water ligt. Dit heeft natuurlijk voor veel mensen een bepaalde meerwaarde. Dit is natuurlijk ook juist wat veel vakantiegangers doet besluiten een vakantievilla in Hellevoetsluis bij Cape Helius te huren. Maar wat voor faciliteiten heeft de recreatiepark en voor wat voor soort publiek is dit park het meest geschikt. Een zomerhuis te huur of een appartement boeken, het kan allemaal.
De jachthaven is populair en Cape-Helius is dan ook één van de weinige parken in Zuid-Holland waar u de boot mee naar toe kunt nemen en afmeren aan de rand van het park. Op het vakantiepark zelf zijn er meerdere horecavoorzieningen, speeltuinen, een ontbijtservice en een receptie waar u met diverse zaken kunt worden geholpen. Wie boeken er allemaal een vakantiewoning op Cape-Helius. Dit is toch wel een divers type vakantieganger. Voor een gezinsvakantie is dit park geschikt, maar ook als je met zijn tweeën, familie of vriendengroep een weekend in eigen land wilt doorbrengen is dit vakantiepark een prima idee.

Waarom voor Hellevoetsluis kiezen als vakantiebestemming

Veel mensen die een vakantiehuis willen boeken kiezen eerst voor een bepaalde regio, laten we zeggen dat u de keus heeft laten vallen op de provincie Zuid-Holland. De kans is dan aanwezig dat u op een gegeven moment het Cape-Helius resort tegenkomt op het internet en dat dit prachtige vakantiepark u aanspreekt. Maar Hellevoetsluis is minder bekend bij u en natuurlijk wilt u weten wat er in dit deel van Nederland te zien en te doen is.
Hellevoetsluis is heeft een historisch stadscentrum en deze moet u zeker zien. Ook zijn er in het centrum van deze leuk stad de nodige restaurants te vinden. De Heliushaven direct aan het villapark van Cape-Helius is het summum voor waterrecreanten. Neem uw boot dan ook vooral mee als u de vakantie in Hellevoetsluis wilt doorbrengen.
Als u met jonge kinderen de vakantie doorbrengt dan is speelparadijs het Kraayenest in Schouwen-Duiveland een goede suggestie. Of doe de stad Rotterdam eens aan voor een portie stedelijke cultuur tijdens de vakantie. Ook de beeldentuin Ravesteyn is leuk voor jong en oud.
Dus huur eens een houten vakantiewoning op Cape Helius te Hellevoetsluis en geniet in het eigen Nederland van een heerlijke vakantie aan het water.

Vakantiehuizen aan zee in Nederland

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Genieten op een leuk vakantiepark in Garderen

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen