Vakantiepark Jägerwiesen in Waldkirchen

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Vakantie Beieren, bezoek de regio Waldkirchen

Op zoek naar een leuke plek in Duitsland om de vakantie door te brengen. De omgeving moet centraal staan en de voorkeur gaat uit naar een heuvelachtige omgeving? Boek dan eens een accommodatie op vakantiepark Jägerwiesen in Waldkirchen. Dit recreatiepark is te vinden in de regio Beieren. Ideaal voor mensen die een rustige vakantie in Zuid-Duitsland willen doorbrengen maar evengoed toch de beschikking willen hebben over een aantal faciliteiten. Mede daarom is Jägerwiesen een plek die wordt aangedaan door rustzoekers maar ook door gezinnen met jonge kinderen. De diversiteit van de bezoekers en de bescheiden afmetingen van het park maken het dat de meeste mensen zich hier helemaal thuis voelen.

Een recreatiewoning huren in Waldkirchen en beleef een leuke vakantie

De regio Beieren in het zuiden van Duitsland is voor veel mensen een begrip. Het heuvelachtige landschap en tevens de aanwezigheid van schitterende gebergtes is voor veel mensen aanleiding om de vakantie door te brengen in Beieren. Het aanbod van vakantiewoningen in Waldkirchen bijvoorbeeld is het oriënteren waard. Niet dat het huursegment hier erg groot is maar wel zijn er een aantal fraaie accommodaties te vinden, waaronder ook enkele bungalows in vakantiepark Jägerwiesen. Deze bestemming heeft faciliteiten zoals een restaurant, sauna, etc. en een punt waar u fietsen kunt huren. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin te vinden. In dit deel van Beieren is er voor jong en oud genoeg te beleven.

wat te doen in Waldkirchen en de rest van Beieren

Als u ervoor kiest om op recreatiepark Jägerwiesen de vakantie door te brengen of wellicht overgaat tot het huren van één van de andere vakantiehuizen in Beieren. Dan hoeft u niet bang te zijn dat er in deze regio niet veel te beleven is. Dit deel van Duitsland heeft de meeste voorzieningen voor toeristen. In de zomer zijn er diverse leuke dorpjes en steden te bezoeken. In het winterseizoen kun je in Beieren prima de skivakantie doorbrengen. Steeds meer Nederlanders ontdekken deze regio dan ook als wintersportbestemming.
Ook is Beieren een prima gebied om te wandelen en te fietsen, er zijn voor recreanten dan ook fraaie routes te ontdekken. Als u de vakantie doorbrengt in Waldkirchen dan kunt u de directe omgeving tijdens de vakantie op eigen houtje ontdekken. Leuke dagtrips om te maken zijn onder andere de stad München en als u met kinderen in Beieren verblijft dan is Legoland in Günzburg een pretpark welke u echt moet bezoeken tijdens uw vakantie. Dus reis af naar vakantiepark Jägerweisen in Waldkirchen en geniet van een prachtig stukje Zuid-Duitsland.

Het Zillertal, een unieke regio in Tirol

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

5 tips voor het kopen van een huis in Spanje

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen