Vakantiepark met paarden in Blégny

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Paardenvakantie is een woord wat niet bij veel mensen bekend is. Maar de vakantie met paarden doorbrengen klinkt dan wel weer als muziek in de oren.

Een vakantie doorbrengen in de Belgische Ardennen is voor veel mensen een aantrekkelijk idee, er zijn legio vakantiehuizen te vinden in de verschillende natuurgebieden en ook in de omgeving van Luik is dit absoluut mogelijk. Maar wat als u de voorkeur heeft voor een bungalow op een vakantiepark in de Ardennen rondom deze stad.
Er is een prima oplossing als u zoekende bent naar aanleiding van bovenstaande wensen, huur dan eens een vakantiehuis in Blégny, je hebt hier het kleinschalige recreatiepark de JoJo-Farm. Dit is een prima alternatief als je de vakantie wilt doorbrengen met het gezin en het buitenleven centraal moet staan. Dit park richt zich met name op paardenliefhebbers, je kunt op dit vakantiepark in de Ardennen een paard huren of zelfs ervoor kiezen om je eigen paard mee te nemen op vakantie.

Het Land van Herve, uniek in Belgische Ardennen

België heeft natuurlijk diverse gebieden waar het prima toeven is voor de buitenmens. De Ardennen in de regio Luik behoren hier zeker tot toe, maar hier is weer een separaat en uniek natuurgebied in te vinden, namelijk het Land van Herve. Hier kun je heerlijk wandelen in het heuvelachtige landschap en de JoJo-Farm te Blégny ligt in het hart van dit gebied.
Het aanbod van vakantiewoningen in dit deel van de Belgische Ardennen is natuurlijk best breed maar als je een leuke vakantiewoning op een vakantiepark in Blégny wilt huren is dit vermoedelijke de beste keus. Perfect voor een ideale gezinsvakantie waar de natuur centraal kan staan.

Wat is er te doen op het bungalowpark te Blégny (Ardennen – Luik)

Als je een vakantiewoning huurt op een leuk recreatiepark wil je natuurlijk ook weten wat er voor jou en het verdere gezin te doen is. Dit gaat natuurlijk ook op als je erover denkt om een huisje te huren op de Jo-Jo Farm te Blégny.
Het is park wat zich richt op de buitenrecreant. De prachtige natuur van de Luikse Ardennen in het algemeen en het Land van Herve in het bijzonder lenen zich natuurlijk ook perfect voor mensen die lekker actief bezig willen zijn tijdens de vakantie. Ook paardenliefhebbers zitten hier perfect want op het vakantiepark in Blégny kun je gelijk een paard huren en zodoende enkele uren de Belgische Ardennen rondom Luik verkennen. Ook leuk is het buitenzwembad op het park, ideaal als u de vakantie met kinderen wilt doorbrengen.
Het aanbod van vakantiewoningen in België is natuurlijk erg breed maar als u in Blégny een leuke accommodatie zoekt kan dit wel eens precies zijn wat u zoekt.

Vergelijk prijzen vliegtickets en vliegschema

Geplaatst op 28-11-2019 in Vliegtickets boeken

Vakantiehuizen aan zee in Nederland

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

0 reacties

Reactie plaatsen