4 Tips om deze Zomer Nieuw Leven in jouw Interieur te Blazen

geplaatst op 13-07-2021
 Tweede woning 
De zomer is in volle gang en jij bent eigenlijk een beetje uitgekeken op je huidige interieur. Je tuin is helemaal opgeknapt en geniet heerlijk van een koud wijntje op je nieuwe loungebank. Het is maar goed dat je zoveel tijd buiten besteed. Want zodra je binnenkomt word je gelijk ongelukkig. Hoe blij je buiten wordt, hoe verdrietig je wordt van je interieur binnen. En voor dat je het weet staat de herfst weer voor deur, gepaard met onweer en wind. Buiten zitten doe je dan niet meer. Ga daarom nu al aan de slag met het aanpakken van jouw interieur. Tips nodig? Lees dan snel verder.
alt

1.   Een likje verf doet wonderen

Een kloddertje hier, een kloddertje daar. Je wanden verven heeft de grootste impact op de look van je interieur. Bovendien is dit hét klusje om te voltooien in de zomer. Het droogt snel op en je zit toch lekker buiten, dus je hebt weinig last van de bende wat verven met zich mee brengt. En heb je wat tijd over, dan kan je dit ook nog gemakkelijk zelf onder handen nemen. Een goed weekend klusje in onze beleving, dan kun je vervolgens lekker weer plaats nemen op je heerlijke loungebank.

    2.               Verander je kussens

Het veranderen van de kussenslopen om je kussens is zo gepiept. Vervang ze op de bank of stoel en -voila - je hebt gelijk een hele andere woonkamer! Investeer in sierkussens voor elk seizoen. Zo ziet je woonkamer er elk seizoen weer anders uit. En wie wil dat nou niet?

    3.               Een keuken make-over

Kan jouw keuken wel een opknapbeurt gebruiken? Dat snappen wij maar al te goed. Hiervoor hoef je echt niet diep in je portemonnee voor te duiken. Er zijn namelijk veel kleine dingen die je kan veranderen waardoor jouw keuken niet meer de oude lijkt. Verander de handgrepen in de kleur die jij wenst. Zwart is bijvoorbeeld de trend van het moment. Door je oude ‘saaie’ handgrepen te vervangen door zwarte stoere, heeft je keuken direct een hele nieuwe uitstraling. Maak het af met een zwarte kraan en andere zwarte keuken accessoires en jouw keuken voelt weer spiksplinternieuw.  

   4.               Planten

Wij kunnen ons het niet voorstellen, maar als jij geen planten in huis hebt, dan gaat er duidelijk iets mis. Een plant brengt namelijk veel dimensie met zich mee, en wat al niet meer. Ze bevorderen je gemoedstoestand, verminderen kans op hoofdpijn, zuiveren de lucht en zorgen ook nog eens voor een betere concentratie. Wat wil je nog meer? Bovenal is er een ruim aanbod aan planten die jij allemaal binnen kan plaatsen. Groot, klein, breed of smal, er zit gegarandeerd een plant bij die jouw interieur verrijkt.

Volg deze tips voor een vernieuwd interieur. Zo dat jij helemaal vrolijk weer je huis binnenstapt na de zomer.