Bijzondere vakantiehuizen in Nederland

geplaatst op 26-06-2021
 Zomervakantie 
Je hebt in Nederland en België ontzettend veel vakantiehuizen. De meeste zijn vrij standaard, maar je hebt ook vakantiehuizen die heel bijzonder zijn. Deze unieke vakantiehuizen kun je boeken op het Nederlandse platform Vipio.
alt

Vipio is dé website voor het boeken van unieke en bijzondere overnachtingen en vakanties in Nederland en België. Of het nu gaat om overnachten in een boomhut, in een prachtig kasteel, een pipowagen of in een vuurtoren, je boekt het direct op Vipio. De bijzondere overnachtingen op Vipio zorgen voor blijvende herinneringen die je de rest van je leven niet vergeet.

Bijzondere vakantiehuizen

Op Vipio staan ontzettend veel vakantiehuizen met de wow-factor. Dit kan komen door de ligging, de inrichting of doordat het huis op zichzelf heel uniek is. Overnachten in zo'n vakantiehuis maakt jouw vakantie nog net iets bijzonderder.

Hieronder hebben we 3 bijzondere vakantiehuizen op Vipio voor je uitgelicht:

1. Vakantie vieren in een watertoren

Deze monumentale watertoren in het centrum van Middelburg is zonder twijfel één van de meest bijzondere overnachtingen op Vipio. De watertoren die is gebouwd in 1891 is een zeer markant gebouw en biedt een fenomenaal uitzicht over Middelburg en het eiland Walcheren in Zeeland. Deze accommodatie is zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Je kunt er in totaal met 6 personen slapen. Als je naar de 6e verdieping gaat dan kom je in de ronde woonkamer met een 360 graden uitzicht. Vanuit de watertoren ben je zo bij de kust en kun je genieten van zon, strand en zee. Dit is echt een vakantiehuis dat je nooit weer gaat vergeten.

2. Vakantievilla op het water

Drijvend op het water, terwijl de eendjes en zwanen langszwemmen, kom je volledig tot rust in deze prachtige watervilla. Gelegen aan een serene dijk in Oostknollendam heb je vanuit elk raam onbelemmerd uitzicht op de natuur. Bij binnenkomst zullen jullie verrast worden door de solide bouw en de grootte van de ruimtes binnen, de boot is namelijk 20 meter lang en 6 meter breed, in totaal 200m2 verdeeld over twee verdiepingen. De watervilla beschikt over drie slaapkamers en een grote leefkeuken. Maar de meeste tijd zul je willen spenderen in de heerlijke woonkamer. Door de diepere ligging kun je vanaf de enorme bank het waterleven van dichtbij bestuderen. Een unieke plek!

3. Overnachten in een molen

Droom weg in de tijd en ervaar meer dan 430 jaar geschiedenis! Deze prachtige windmolen uit 1590 bevindt zich in het bijzondere polderlandschap van Noord-Holland, dichtbij duinen, zee en historische stadjes. Weg van de dagelijkse hectiek is dit de ideale plek om te onthaasten, ontspannen en te genieten. Door de oude balken en de karakteristieke inrichting heeft de molen een authentieke sfeer. De molen is geschikt voor zowel een (romantische) overnachting voor 2 personen als voor een overnachting met wat grotere kinderen. Er zijn in totaal 4 slaapplaatsen (3 bedden). Vanuit de 7 ramen in de molen heb je rondom een fantastisch uitzicht over landerijen en water.


Ben je geïnteresseerd in het boeken van zo'n bijzonder vakantiehuis? Of wil je liever een romantische overnachting reserveren in een boutique hotel? Ga dan snel naar
Vipio en boek voordelig en snel een leuke overnachting die je nooit weer gaat vergeten!